به گزارش ایسنا، رضا سیفی در حاشیه بازدید خبرنگاران از بخش باغ راه حضرت زهرا (س) (۳ کیلومتر در منطقه ۱۷) در جمع خبرنگاران گفت: پروژههای مهمی در منطقه ۱۷ در حال انجام است که یکی از مهمترین پروژهها، پروژه باغ راه حضرت زهرا (س) است و در کنار این پروژه پروژههای عمرانی، ترافیکی، فرهنگی و ورزشی در حال انجام است.
وی با اشاره به پروژه باغراه حضرت زهرا (س) افزود: تکمیل و بهرهبرداری از این پروژه به افزایش سرانههای ورزشی و تفریحی در منطقه ۱۷ و ۱۸ کمک خواهد کرد؛ به طوریکه این پروژه ۱۲ الی ۱۳ سال معطل مانده بود و در دوره جدید مدیریت شهری مجددا این پروژه در دستور کار قرار گرفت و پیشرفت خوبی نیز در این پروژه وجود دارد.
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به اینکه مسئولیت این پروژه به سازمان نوسازی شهر تهران سپرده شده است، تأکید کرد: این پروژه پیشرفت خوبی را تاکنون داشته که بنابر اعلام سازمان نوسازی پیشرفت این پروژه ۳۰ درصد است و حجم قابل توجهی از این پروژه توسط قرارگاه خاتم در حال انجام است.
سیفی با تأکید بر رعایت معماری ایرانی - اسلامی در اجرای پروژهها گفت: بنا بر تاکید شهردار تهران در این دوره توجه ویژهای به موضوع معماری ایرانی - اسلامی شده است و این مسئله در منطقه ۱۷ نیز به صورت ویژه پیگیری میشود و تلاش ما این است که پروژهها بر اساس هویت فرهنگی و مذهبی منطقه ۱۷ و شهر تهران احداث شود. در گذشته پروژههای عمرانی زیادی در پایتخت انجام شده بود؛ اما توجهی به معماری ایرانی و اسلامی نشده بود.
وی با اشاره به یکی دیگر از پروژههای مهم در منطقه ۱۷ تصریح کرد: این پروژه به پل اتصال بین دو منطقه ۱۷ و ۱۸ بر میگردد که با بهرهبرداری از آن گرههای ترافیکی بین دو منطقه برطرف خواهد شد و ساکنان در دو منطقه ۱۷ و ۱۸ دسترسی راحتتری را در این دو منطقه خواهند داشت که این پروژه نیز توسط سازمان عمرانی شهرداری تهران در حال پیگیری است و بنابر برنامهریزی انجام شده طی یک الی دو هفته آینده این پروژه به بهرهبرداری خواهد رسید.
شهردار منطقه ۱۷ به احداث سایر پروژههای در دستور کار منطقه ۱۷ اشاره کرد و افزود: احداث سرای محله و احداث ابنیههای مختلف در دستور کار منطقه قرار دارد که احداث سراهای محله به افزایش سرانههای فرهنگی در منطقه کمک خواهد کرد. همچنین احداث یک درمانگاه تحت عنوان درمانگاه مهرگان در دستور کار شهرداری منطقه ۱۷ قرار دارد و در کنار این پروژهها احداث پروژههای فرهنگی ورزشی، توزیع آسفالت، بهسازی معابر و نهرها و فعالیتهای عمرانی در منطقه ۱۷ نیز در حال انجام است.
سیفی با اشاره به اینکه دو منطقه ۱۷ و ۴ بیشترین پروژههای ابنیه و احداث آن را در دستور کار خود دارند، افزود: منطقه ۱۷ یکی از مناطقی است که با بافت فرسوده همراه است و در این بخش نیز ما با تسهیلگری به سمت نوسازی بافت فرسوده گام برداشتهایم.
وی با اشاره به ارائه بسته تشویقی جهت نوسازی بافت فرسوده در منطقه ۱۷ ادامه داد: فراهم کردن شرایط سرمایهگذاران در منطقه و صدور پروانه ساختمانی از دیگر مواردی است که در قالب بافت فرسوده در منطقه ۱۷ پیگیری میشود و در سال گذشته و در ۸ ماهه گذشته از سال جاری نیز اتفاقات خوبی در ارتباط با نوسازی بافت فرسوده در این منطقه صورت گرفته است.
شهردار منطقه ۱۷ همچنین به تجمیع پلاکهای ریزدانه و نوسازی آنها در منطقه ۱۷ اشاره کرد و افزود: این منطقه دارای پلاکهایی با مساحت ۴۰ و ۵۰ متری است که در همین ارتباط با همراهی گروههای تسهیلگری و فراهم کردن شرایط به سمت تجمیع پلاکهای بافت فرسوده و نوسازی آنها گام برداشتیم و در این مسیر سیاستهای تشویقی در نظر گرفته شده است. همچنین در حوزه درآمدی نیز پلاکهای دانهدرشت در منطقه ۱۷ را داریم که مذاکراتی برای تغییر پهنه و کاربری برخی از این پهنهها و گاراژها در دستور کار شهرداری منطقه ۱۷ قرار دارد.
انتهای پیام