مدیرکل فرهنگ و ارشاد لرستان:

محافل انس با قرآن پیوست برنامه‌های فرهنگی شود/ ضرورت استعدادیابی در حوزه دانش‌آموزی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در دیدار با قاریان و فعالان حوزه قرآن و عترت استان گفت: در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآن، برگزاری محافل انس با قرآن، پیوست برنامه‌های فرهنگی شود.

اعظم روانشاد ۲۹ آبان در دیداری که در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، بیان کرد: در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآن، برگزاری محافل انس با قرآن، پیوست برنامه های فرهنگی شود. 

وی اظهار کرد: در این راستا لازم است که محافل انس با قرآن به ویژه در مناسبت ها همراه با اطلاع رسانی مطلوب، برگزار شود.

این مسئول ادامه داد: در همین راستا در ۲۰ شب ایام فاطمیه، در دهه مقاومت «سالروز شهادت سردار سلیمانی» و دهه فجر برنامه محفل انس با قرآن برگزار شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ، ضمن تقدیر از حضور و فعالیت های ارزنده قاریان در حوزه فرهنگ استان گفت:کمترین خدمت در حوزه فرهنگ دینی، قرآن و عترت،بیشترین بازخورد و برکات را در جامعه دارد و در این راستا باید استعدادیابی دانش آموزان و نوجوانان نیز در دستور کار قرار گیرد.

روانشاد اظهار کرد: خوشبختانه استعدادهای بزرگی با تلاش های قاریان استان، در این حوزه تربیت شده است و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز پیگیر مطالبات و برنامه های این قشر است.

وی ادامه داد: نباید قرآن در جامعه مهجور قرار گیرد و لازم است که تلاش های بیشتری در این زمینه برای ترویج فرهنگ قرآنی صورت گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یادآور شد: ارائه طرح و برنامه‌های قرآنی در این حوزه یک اولویت مهم است و در این راستا باید انجمن های این حوزه فعال تر شوند و پیگیری و مطالبه‌گری کنند.

روانشاد با تاکید بر استفاده از ظرفیت خیرین فرهنگی در حوزه قرآن و عترت، گفت: با اجرای برنامه های فرهنگی بیشتر در این حوزه ، این مهم عملیاتی می‌شود و البته لازم است در سطح استان و در شورای فرهنگ عمومی نیز برنامه های قرآنی به خوبی دیده شود. 

وی تاکید کرد: لازم است در ماه مبارک رمضان، جشنواره قرآنی برگزار کنیم و یک فراخوان در این حوزه با محوریت نوجوانان و دانش آموزان، اعلام شود که به شناسایی استعدادها، کادرسازی و شبکه سازی در این حوزه منجر شود.

روانشاد گفت: همان اندازه که برای فرهنگ و هنر اعتبار هزینه می شود، در حوزه قرآن و عترت نیز برنامه ها و اعتبارات لازم و در حدتوان اختصاص می یابد.

وی تصریح کرد: آموزش قرآنی در مدارس باید پررنگ تر شود که لازم است از طریق اتحادیه قرآنی این مهم مورد مطالبه قرار گیرد. اگر انجمن قرآن تجهیزاتی نیاز دارد در حد توان ، تهیه و تامین می گردد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ادامه داد: در بحث سبک زندگی اسلامی و قرآنی نیازمند ترویج فرهنگ قرآن و عترت در جامعه هستیم و برای تحقق این امر از موسسات فعال بازدید نموده و برنامه ها و طرح های مناسب در این حوزه ، با کمک فعالان این حوزه اجرا خواهیم کرد.

روانشاد ادامه داد : با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، صداو سیما، پیشکسوتان و فعالان حوزه قرآن و عترت در راستای گسترش سبک زندگی اسلامی، اقدام کنیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402082921207
  • خبرنگار : 50176