مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان مرکزی عنوان کرد:

انتظار کتابخانه مرکزی اراک برای تامین اعتبار ۶۰ میلیارد تومانی

مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان مرکزی گفت: ۶۰ میلیارد تومان از اعتبارات در نظر گرفته شده در سفر رییس جمهور برای پروژه کتابخانه مرکزی اراک، هنوز تخصیص داده نشده است.

علی گودرزی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پیشرفت ۷۵ درصدی کتابخانه مرکزی اراک، اظهار کرد: نهاد کتابخانه های عمومی در واقع بهره بردار این پروژه است و پیمانکار روند اجرای پروژه را دنبال می کند و به نظر می‌رسد که برای اتمام پروژه ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز باشد.

وی افزود: در سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و بهره برداری کتابخانه مرکزی اراک به تصویب رسید که تا امروز ۴۰ میلیارد تومان تخصیص یافت و ۶۰ میلیارد تومان دیگر هنوز تخصیص داده نشده است، البته سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و استان این قول را داده است که این رقم نیز تخصیص یابد.

گودرزی با بیان اینکه این پروژه در واقع بزرگترین کتابخانه عمومی جهان اسلام است، گفت: تکمیل این پروژه یک بخش است و تجهیز آن نیز بحث دیگری دارد که باید توسط نهاد کتابخانه های عمومی کشور دنبال شود.

وی تصریح کرد: تامین منابع این کتابخانه از طریق نهاد باید صورت گیرد، البته هسته اصلی کتاب ها را با ۲۰ هزار جلد کتابی که در اختیار است، فراهم کرده ایم، ۶ هزار جلد توسط یکی از مجموعه داران و خیرین به کتابخانه اهدا شده است، ۵ هزار جلد توسط استاد حسینخانی پدر فرش استان مرکزی و ۶ هزار جلد توسط پارک علم و فناوری استان اهدا شد و دانشگاه اراک اخیرا برای اهدای حدود هزار جلد کتاب اعلام آمادگی کرده است.

وی گفت: قطعا تامین منابع کتابخانه حکایتی خاص خود را دارد و امیدواریم با تعداد منابع در اختیار، دچار مشکل نشویم، از طرفی در کنار تامین منابع، ثبت کتاب ها خود پروسه ای دشوار و زمانبر خواهد بود.

گودرزی بیان کرد: سال ۱۴۰۳ قول بهره برداری این پروژه به مردم داده شده است و امیدواریم که بتوانیم این کار را انجام دهیم، چراکه فرآیند تجهیز این کتابخانه خود در واقع یک پروژه بزرگ است و پیش بینی می کنیم که تجهیز آن ۶ ماه تا یک سال زمان ببرد.

وی با اشاره به نصب سازه ای خاص در کتابخانه مرکزی اراک، گفت: در این پروژه ریزفضاهای خاصی در نظر گرفته است، بخش کودک آن، بزرگترین بخش کودک در کشور خواهد بود، بخش هویتی به پروژه اضافه شده و برای برخی از عناوین بخش ها، طراحی های ویژه ای در نظر گرفته شده است.

گودرزی اضافه کرد: به نظر می رسد که تجهیز این کتابخانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته باشد و در کنار آن نیز به ازای هر طبقه، هر بخش و خدمات نوین باید نیروی انسانی و پرسنل پیش بینی شود که قطعا نهاد کتابخانه های عمومی کشور باید به این امر ورود کند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402082921009
  • خبرنگار : 50210