به گزارش ایسنا، وزارت خارجه اندونزی اعلام کرد که حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان اندونزی در غزه را به شدت محکوم میکند.
مروان السلطان، مدیر پزشکی بیمارستان اندونزی گفت: پس از بمباران بیمارستان توسط صهیونیستها وحشت در میان مجروحان و پزشکان ایجاد شده است.
مدیر پزشکی بیمارستان اندونزی در گفتوگو با الجزیره از ازدحام بیش از حد در داخل بیمارستان پس از اینکه افراد آواره برای فرار از بمباران به آنجا پناه بردند، خبر داد.
وی افزود: ۷۰۰ مجروح و بیش از دو هزار نفر آواره در داخل بیمارستان هستند. ما به دلیل کمبود سوخت با بحران شدیدی مواجه هستیم و فقط یک ژنراتور کوچک برای مراقبتهای ویژه داریم. این بیمارستان بسیار فراتر از ظرفیت خود در حال فعالیت است.
همچنین مدیر کل وزارت بهداشت در غزه در گفتوگو با الجزیره تاکید کرد: اشغالگران همچنان بیمارستان را بمباران میکنند و از هر طرف به آن تیراندازی میشود.
وی ادامه داد: در سه روز حدود ۶۰۰ تن در داخل بیمارستان شهید شدند.
محمد الزقوت، مدیرکل بیمارستانهای نوار غزه به الجزیره گفت: هزاران آواره و ۲۰۰ کادر پزشکی در داخل بیمارستان اندونزی هستند. اشغالگران بیمارستانهای شمال و جنوب نوار غزه را خسته کردهاند.
الزقوت تاکید کرد: اشغالگران مستقیماً مجروحان و بیماران را در بیمارستانها اعدام میکنند. هر موشکی که توسط اشغالگران شلیک شود، به دلیل ازدحام بیش از حد بیمارستانها، شهدا را در پی خواهد داشت. ما از سازمان جهانی بهداشت خواستیم بیماران را تخلیه کند، اما اشغالگران پاسخی ندادند.
مدیرکل بیمارستانهای نوار غزه گفت: در مجتمع الشفاء ۲۶۰ مجروح وجود دارد که هر روز یکی از آنها جان خود را از دست میدهد.
وزارت داخلی غزه نیز گفت: اشغالگران آوارگان را هنگام خروج از بیمارستان اندونزی هدف قرار دادند که طی آن تعدادی شهید و زخمی شدند.
دفتر اطلاعرسانی دولتی در غزه نیز تصریح کرد: از کشورهای عربی و اسلامی میخواهیم گذرگاه رفح را به شکل دائم باز کنند قبل از اینکه فاجعه انسانی واقعی رخ دهد.
این دفتر افزود: جامعه جهانی و اشغالگران در خصوص وضعیت نابسامان انسانی در غزه مسؤول هستند.
واکنش حماس به محاصره بیمارستان اندونزی
جنبش حماس نیز اعلام کرد: بمباران و محاصره بیمارستان اندونزی توسط اشغالگران جنایتی است که نیازمند مداخله بینالمللی برای حفاظت از آخرین نهاد بهداشتی فعال در شمال نوار غزه است.
تنها چهار بیمارستان حداقل در غزه فعالیت میکنند
سخنگوی بهداشت غزه تاکید کرد: تنها چهار بیمارستان در نوار غزه در حال فعالیت هستند و انتظار میرود در صورت نرسیدن کمکها از کار بیفتند.
وی افزود: رژیم اشغالگر اسرائیل به دنبال این است که بیمارستان اندونزی را به طور کامل از کار بیندازد. کادر پزشکی بیمارستان اندونزی اصرار دارند که برای مداوای مجروحان بمانند.
وزارت بهداشت غزه گفت: نیروهای اشغالگر در نتیجه حملات مستقیم به بیمارستان اندونزی هزاران زخمی و کادر درمان و آوارگان را در دایره مرگ قرار دادهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه تاکید کرد: حدود ۷۰۰ تن از کادر پزشکی و زخمی در داخل بیمارستان اندونزی هستند.
وی به الجزیره تصریح کرد: اشغالگران سعی دارند کاملا بیمارستان را از کار بیندازند. وضعیت بیمارستان در پی حملات گسترده اشغالگران فاجعه بار شده است. بیمارستان تحت محاصره است و میترسیم فاجعه بیمارستان الشفا در اینجا نیز تکرار شود.
خبرنگار المیادین هم گزارش داد، تک تیراندازهای اشغالگر روی برجهای الشیخ زاید در اطراف بیمارستان اندونزی در شمال غزه مستقر هستند.
به گزارش رسانههای فلسطینی، ارتش رژیم صهیونیستی بامداد روز دوشنبه بیمارستان اندونزی در شمال شهر غزه را با گلولههای واقعی و نیز شلیک گلولههای توپخانه در مجاورت آن هدف قرار داد که بر اثر آن تعدادی شهید و زخمی شدند.
خبرگزاری وفا به نقل از منابع محلی گزارش داد که ارتش با شلیک گلوله مستقیم به بیمارستان اندونزی که مملو از مجروحان بود، همراه با گلوله باران شدید توپخانه علیه اطراف بیمارستان منجر به مجروح شدن تعدادی از شهروندان با جراحات مختلف از جمله یک پزشک شد.
گزارشهای فلسطینی از شهادت ۱۲ نفر در گلوله باران و شلیک توپخانه به بیمارستان اندونزی حکایت دارند، در حالی که مدیر پزشکی بیمارستان تاکید کرد که یک پزشک بر اثر اصابت گلوله صهیونیستها در محوطه بیمارستان زخمی شده است.
مدیر بهداشت فلسطین در غزه نیز اعلام کرد که نیروهای صهیونیست اتاق عمل بیمارستان اندونزی را بمباران کردند.
انس الشریف، روزنامه نگار، در کلیپی که در داخل بیمارستان اندونزی ضبط کرده است، گفت که بمباران اشغالگران و تیراندازی مداوم در بیمارستان منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی و ویرانیهای بزرگ شد.
وی افزود: پهپادهای اسرائیل به سمت هر کسی که میخواهد بیمارستان را ترک کند تیراندازی میکنند و وضعیت در آنجا بسیار خطرناک و دشوار است.
به گفته شاهدان عینی، بمباران رژیم صهیونیستی به قطع برق بیمارستان پس از کار افتادن ژنراتورهای آن منجر شد.
خبرنگار الجزیره نیز گفت، تانکهای اشغالگران در اطراف بیمارستان اندونزی مستقر شده و به سمت بیمارستان شلیک میکنند.
این در حالی است که اشغالگران دست به بمباران اطراف بیمارستان العوده در شمال نوار غزه نیز زدند.
دفتر اطلاعرسانی دولتی در غزه گفت، جنایت جدید صهیونیستها در حق بیمارستانها در حال رخ دادن است و تانکهای رژیم صهیونیستی بیمارستان اندونزی را هدف قرار دادند.
خبرنگار المیادین نیز گفت: وضعیت فاجعهباری در بیمارستان شهدای الاقصی رخ داد به طوریکه دهها مجروح روی زمین و راهروها افتادهاند.
به گفته این خبرنگار، جنگندههای اشغالگران مدرسه الکویت در شمال غزه را بمباران کردند، درحالیکه صدها آواره را در خود جای داده است. این حملات تعدادی شهید برجای گذاشت.
همچنین منابع مطبوعاتی فلسطینی بامداد امروز از جنایت دیگری پرده برداشتند و گزارش دادند که در پی بمباران رژیم صهیونیستی علیه دو خانه خانوادههای ابوشلوف و ضهیر در نزدیکی بیمارستان النجار در شرق رفح در جنوب نوار غزه، ۱۷ نفر شهید و دهها تن مجروح شدند که اکثر تلفات را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد، هواپیماهای اشغالگر یک خانه مسکونی دیگر را در شهر رفح در جنوب نوار غزه بمباران کردند. هواپیماهای اشغالگر خانه خانواده ابوربیع را در اردوگاه الشعوت در غرب رفح بمباران کردند که تعدادی شهید و مجروح بر اثر آتش سوزی در این خانه به دنبال داشت.
همچنین در بمباران دیگری در محله جنینه در رفح ۹ تن شهید شدند. در پی حمله هوایی دیروز رژیم صهیونیستی در حدود یک کیلومتری بیمارستان ناصر در خان یونس، ۷۰ نفر شهید و ۱۲۲ تن دیگر زخمی شدند.
جنگندههای اشغالگر با دهها موشک اطراف شهر مسکونی حمد در شمال غربی خان یونس را بمباران کردند که در نتیجه آن دهها شهروند که بیشتر آنها کودک و زن بودند شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند. هواپیماهای اشغالگر همچنین به شهر بنی سهیلا در شرق خان یونس حمله کردند.
همچنین بر اثر گلوله باران رژیم صهیونیستی که منطقه عسقوله در محله الزیتون در جنوب شهر غزه را هدف قرار داد، تعدادی از شهروندان شهید و تعدادی زخمی شدند. محله الصبره در شهر غزه مورد حملات دیگری قرار گرفت و دهها شهروند با توجه به شرایط جوی بارانی و دشواری رسیدن کادر دفاع مدنی و آمبولانس همچنان زیر آوار هستند.
هلال احمر فلسطین نیز اعلام کرد: هزاران شهروند در شمال نوار غزه به دلیل قطع شدن امدادرسانیها گیر افتاده و محاصره شدهاند.
هلال احمر فلسطین امروز دوشنبه از انتقال ۲۸ نوزاد نارس از طریق آمبولانس از بیمارستان اماراتی به گذرگاه رفح خبر داد تا به بیمارستانهای مصر منتقل شوند.
خبرنگار الجزیره میگوید: در حملات هوایی اشغالگران به مدرسهای در اردوگاه البریج در مرکز غزه که در آن آوارگان پناه گرفته بودند، ۱۲ تن شهید و تعدادی زخمی شدند.
همچنین وزارت آموزش فلسطین به مناسبت روز کودک گفت، بیش از ۵۵۰۰ کودک از جمله ۳۰۰۰ دانش آموز در جنگ غزه شهید شدهاند.
بیش از ۲۲۰ پرسنل پزشکی در نتیجه جنگ غزه به شهادت رسیدند
سخنگوی بهداشت غزه گفت: در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از ۲۲۰ کادر پزشکی شهید، ۱۶۰ بیمارستان هدف قرار گرفتند و ۶۰ دستگاه آمبولانس منهدم شدند.
ورود تجهیزات بیمارستان صحرایی اردن به غزه
تجهیزات بیمارستان صحرایی اردن از طریق گذرگاه رفح وارد نوار غزه شد که بالغ بر ۴۰ کامیون با همراهی ۱۸۰ پزشک و پرستار بود.
آنروا: ۱.۷ میلیون نفر از هفت اکتبر در غزه آواره شدهاند
آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که تعداد آوارگان در سراسر نوار غزه از هفت اکتبر گذشته به حدود ۱.۷ میلیون نفر رسیده است.
این در حالی است که تجاوزات ۴۵ روزه رژیم صهیونیستی موجب شهادت بیش از ۱۳ هزار تن از جمله بیش از ۵۵۰۰ کودک و ۳۵۰۰ زن و مجروحیت بیش از ۳۰ هزار نفر شده که ۷۵ درصد آنها کودک و زن هستند.
پزشکان بدون مرز: اکنون باید در غزه آتشبس برقرار شود
سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد: آتشبس اکنون بیش از هر زمان دیگری برای توقف خونریزی جاری ضروری است. نیازهای پزشکی بسیار زیاد است و پزشکان بدون مرز آماده گسترش فعالیتهای خود هستند، اما به تضمینهای اولیه امنیت و دسترسی بدون محدودیت به تجهیزات پزشکی و بشردوستانه نیاز دارند.
تداوم عملیات مقاومت فلسطین علیه اشغالگران
در آخرین تحولات میدانی خبرنگار المیادین گفت: اشغالگران و نیروهای مقاومت وارد درگیریهای شدید شدهاند. مقاومت پیشروی اشغالگران را در چند محور از جمله منطقه النصر، الشیخ رضوان، بیت حانون و تل الهوا خنثی کرد.
به گفته این خبرنگار، درحالیکه اشغالگران در داخل تانکها و نفربرهای خود مخفی شدهاند، نیروهای مقاومت از فاصله صفر و به شکل مستقیم درحال انجام عملیات خود هستند.
گردانهای القسام، شاخه نظامی حماس پایگاه نظامی «رعیم» رژیم صهیونیستی را با رگبار موشکی بمباران کردند.
گردانهای القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد: تجمعات نظامیان و خودروهای اسرائیلی را در مجاورت برجهای الشیخ زاید در شمال نوار غزه با خمپاره هدف قرار دادیم.
این گروه مقاومت تاکید کرد: مبارزان ما توانستند در درگیریهای شدید با مسلسل و گلولههای آر پی جی در محور نفوذ در غرب بیت لاهیا شش سرباز صهیونیست به هلاکت رسانده و زخمی کنند.
گردانهای القدس پیش از این نیز اعلام کرد، با گلولههای تاندوم و بمبها هفت خودوری نظامی صهیونیستها را در جریان درگیری در محورهای نفوذ در شمال غزه هدف قرار داد. این عملیات در محورهای بیت لاهیا، بیت حانون، غرب اردوگاه جبالیا و الصفطاوی بود.
این در حالی است که پیشتر مقاومت فلسطین اعلام کرد که عملیات مشترکی را انجام داده است که طی آن رزمندگان مقاومت گردانهای القسام و القدس توانستند سه تانک رژیم صهیونیستی را با گلولههای ضد زره پشت سر هم در محور الزیتون هدف قرار دهند.
خبرنگار المیادین در شمال نوار غزه از درگیری شدید بین مقاومت و نیروهای اشغالگر در خیابان صلاح الدین خبر داد که عقبنشینی تانکهای رژیم صهیونیستی از چندین محور در جنوب شرقی و شمال غربی شهر غزه را در پی داشت.
به گفته منابع محلی در غزه، تانکهای اشغالگر از عسقوله، الصبره و الثالثینی در محور جنوب شرقی شهر غزه عقبنشینی کردند. گردانهای القسام انبوه خودروهای اشغالگر را در محور جنوب غزه با رگبار موشک بمباران کردند.
گردانهای القسام صحنههای جدیدی از درگیری رزمندگان خود با تانکها و سربازان اشغالگر در شهر غزه را منتشر کرد.
رزمندگان مقاومت القسام همچنین توانستند با دو گلوله TBG علیه استحکامات و یک گلوله ضدنفر دیگر منزلی را در منطقه حجرالدیک که در آن تعداد زیادی سرباز اشغالگر حضور داشتند، هدف قرار دهند و سپس به خانه هجوم برده و کسانی که در آنجا باقی مانده بودند را کشته و زخمی کردند.
القسام همچنین اعلام کرد که در حمله به دو نفر بر، یک تانک و یک نیروی پیاده رژیم صهیونیستی که در مدرسهای در نزدیکی بیمارستان الرنتیسی مخفی شده بودند، از بین رفتند.
گردانهای القدس نیز تاکید کرد که رزمندگان مقاومت با نیروهای اشغالگر درگیر شده و سه خودروی نظامی و یک بولدوزر D۹ را در محور الزیتون در شرق جنوب غزه با موشکهای ضد زره هدف قرار دادند. گردانهای القدس از بمباران شهرک های «سدیروت» و «نیر عام» با رگبار موشکی متمرکز خبر دادند و همچنین با خمپاره نیروهای اشغالگر را در بیارة مرتجی در محله الزیتون هدف قرار دادند که تلفات مستقیمی برجای گذاشت. گردانهای القدس در ادامه تجمع نظامی در اطراف استراحتگاه النور و منطقه حجرالدیک را با رگبار خمپاره منهدم کرد.
القدس همچنین صحنههایی از هجوم سه رزمنده شهید به بیمارستان الرنتیسی پس از رصد موقعیت سربازان اشغالگر در داخل آن را منتشر کرد.
ارتش اشغالگر از چند جبهه در غزه و شمال نوار غزه عقبنشینی کرد
شامگاه یکشنبه، نیروهای صهیونیست پس از درگیری با گروههای فلسطینی از چند جبهه در شهر غزه و شمال نوار غزه عقبنشینی کردند. شاهدان عینی و منابع محلی اعلام کردند که خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از مناطق الخضراء و محله الزیتون در جنوب شهر غزه سه کیلومتر به سمت غرب عقبنشینی کردند.
آنها خاطرنشان کردند: ارتش رژیم صهیونیستی همچنین از مناطق «السرایا» و «ضبیط» در مرکز شهر غزه عقب نشینی کرد و خودروهای نظامی اشغالگران نیز از محله تل الهوا به سمت خیابان الرشید در غرب شهر غزه عقبنشینی کردند.
به گفته همین منابع، نیروهای صهیونیست همچنین از منطقه تقاطع «ابوشرخ» در شهرک جبالیا در شمال نوار غزه به سمت شمال غربی تا سه راهی «صفطاوی» در شمال نوار غزه عقبنشینی کردند.
عقبنشینی ارتش رژیم صهیونیستی در نتیجه درگیریهای شدید بین نیروهایش و اعضای مقاومت فلسطین در محله النصر، مجاورت مجتمع پزشکی الشفا، مجاورت منطقه سرایا و در منطقه الصبره در جنوب شهر غزه رخ داد.
کشته شدن سه سرباز دیگر صهیونیست و افزایش تلفات ارتش اشغالگر به ۳۸۸ تن
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، یک گروهبان از تیپ جعفاتی در درگیریهای شمال غزه کشته شد که تعداد تلفات امروز را به سه نفر رساند.
این در حالی است که ارتش اشغالگر پیشتر از هلاکت دو سرباز دیگر خود در درگیریهای کنونی در شمال غزه خبر داد. بنابراین، مجموع تلفات شناسایی شده از زمان آغاز تهاجم زمینی اشغالگران به نوار غزه در ۲۷ اکتبر به حدود ۶۷ کشته میرسد، در حالی که مقاومت فلسطین میگوید که تلفات واقعی اشغالگران بسیار بیشتر از این است. همچنین به این ترتیب تعداد کشتهشدگان ارتش اشغالگر از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر به ۳۸۸ نفر افزایش یافت.
ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در بیانیهای اعلام کرد که اجازه انتشار اسامی دو سرباز کشته شده در عملیات در شمال نوار غزه را داده است. آنها گروهبان دویر بارزانی، ۲۰ ساله، اهل بیت المقدس، از نیروهای گردان ۸۹۰ چتربازان و یک نیروی دیگر در همان واحد گروهبان ینون تامیر ۲۰ ساله اهل پردیس حنا کاراکور.
به صدا درآمدن آژیر خطر در غلاف غزه و سدیروت
از طرفی دیگر، صدای آژیرهای هشدار در شهرک نتیف هعسراه، ایریز و مردخای در غلاف غزه شنیده شد.
خبرنگار الجزیره همچنین اعلام کرد، آژیر خطر در شهرک سدیروت در شمال شرق غزه و همچنین در پایگاه کیسوفیم به صدا درآمد.
گردان شهدای الاقصی از تحویل اسرای اسرائیلی به صورت مخفیانه و با موفقیت کامل خبر داد
گردانهای شهدای الاقصی وابسته به جنبش فتح اعلام کرد که در دوره گذشته توانسته با تمام مخفی کاری و موفقیت، تعدادی از اسرای اسرائیلی را به مقامات ذیصلاح تحویل دهد. گردانهای الاقصی تاکید کرد که مبارزانش طی ۴۸ ساعت گذشته به نیروها و خودروهای صهیونیستی در چند جبهه حمله کردهاند.
این گروه مقاومت ادامه داد: یگان مشترک رزمندگان گردانهای الاقصی و القدس با گلوله و سلاحهای انفرادی و متوسط به سه خودروی زرهی و سربازان اشغالگر مستقر در ساختمانی در محور الشیخ رضوان حمله کردند و در حملات مستقیم، رزمندگان ما تلفاتی در میان صفوف دشمن برجای گذاشتند.
این گروه تاکید کرد که مبارزانش همچنان با استقامت و ایمان به پیروزی در جنگ خیابانی میجنگند تا آخرین سرباز اشغالگر را در سرزمین پاک خود شکست دهند.
سازمان ملل: ۷۰ درصد قربانیان غزه زنان و کودکان هستند
صندوق جمعیت سازمان ملل متحد - یکشنبه - فاش کرد که حدود ۷۰ درصد از قربانیان تجاوز مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه برای چهل و پنجمین روز، زنان و کودکان هستند. صندوق جمعیت سازمان ملل متحد برای کشورهای عربی در یک پست وبلاگی در حساب کاربری خود در پلتفرم X نوشت که زنان و کودکان فلسطینی مستحق زندگی هستند و تاکید کرد که آنها اهداف نظامی نیستند.
از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون ۶۰ خبرنگار به شهادت رسیدهاند
دفتر اطلاعرسانی دولتی در غزه روز یکشنبه اعلام کرد که از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه در هفت اکتبر ۲۰۲۳ تا شامگاه یکشنبه ۱۹ نوامبر ۲۰۲۳ تعداد خبرنگاران شهید به ۶۰ تن رسیده است.
مهمترین شرایط توافق احتمالی بین اشغالگران و حماس در مورد اسرا از زبان سی ان ان
سیانان به نقل از منابع خود، پیشنویس توافق احتمالی بین رژیم صهیونیستی و حماس را فاش کرد که شامل توقف موقت جنگ به مدت چهار تا پنج روز برای آزادی اولیه ۵۰ اسیر و شاید توقفهای دیگری پس از آن باشد.
مذاکرهکنندگانی که برای آزادی اسیران نزد حماس کار میکردند، خوشبینی نادری را در آخر هفته درباره این مذاکرات ابراز کردند.
جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا به سیانان گفت: «ما معتقدیم که از زمان آغاز این مذاکرات از هفتهها پیش تاکنون به توافق نزدیکتر هستیم.» اما او وارد جزئیات مذاکرات نشد و تاکید کرد که در حال حاضر توافق نهایی وجود ندارد.
یک منبع سیاسی صهیونیست نیز با اشاره به پیشرفت در مذاکرات درباره دستگیرشدگان توسط حماس در غزه، تاکید کرد که توافق نهایی وجود ندارد.
رسانههای عبری روز دوشنبه به نقل از یک منبع سیاسی اسرائیلی حاضر در جلسه کابینه جنگ که دیروز یکشنبه برگزار شد، گزارش دادند که «هنوز توافق نهایی درباره مذاکرات اسرا وجود ندارد، اما قطعاً پیشرفتهایی وجود دارد».
این منبع صهیونیست درباره گزارشهای عربی مبنی بر آتشبس از ساعت ۱۱ صبح (دوشنبه) گفت: این خبر کذب است و تصمیمی در این زمینه گرفته نشده است.
به گفته منابع صهیونیستی آگاه از این توافق، موضوع روی میز، توافقی است برای آزادی همه زنان و کودکان اسرائیلی، در حالی که حماس میگوید برای تعیین مکان برخی از زنان و کودکان اسرائیلی که توسط دیگر سازمانهای فلسطینی بازداشت شدهاند، به آتش بس نیاز دارد.
این منبع با اشاره به اینکه صحبت از آتشبس پنج روزه است که در نهایت با توجه به تعداد بازداشت شدگانی که آزاد خواهند شد، مشخص میشود، تاکید کرد: اسرائیل آماده «انعطاف» (امتیاز دادن) در این زمینه است.
به گفته این منبع، طی این معامله، زندانیان زن فلسطینی و کودکان خردسال از زندانهای اسرائیل آزاد خواهند شد.
انتهای پیام