بهرامعلی ظاهری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: این رویداد استارتاپی با همکاری و مشارکت اداره کل محیط زیست استان و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه نخستین رویداد استارتاپی حفاظت از یوزپلنگ آسیایی در آستانه روز جهانی یوزپلنگ در دو سطح زیستگاههای طبیعی و تکثیر در اسارت برگزار میشود، ادامه داد: هوشمندسازی، استفاده از فناوریهای نوین و دانشبنیان برای حفاظت از زیستگاههای یوز و طعمههای آن، شناسایی و ایمنسازی کریدورهای حیات وحش با اولویت گونه در معرض خطر انقراض یوزپلنگ آسیایی، راهکارهای حفاظت از گونههای طعمه یوزپلنگ، فناوریهای نوین و دانشبنیان درباره توسعه منابع آبی پایدار برای زیستگاههای یوز ایرانی و حفاظت مشارکتی از جمله محورهای این رویداد استارتاپی است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان از شبیهسازی تلقیح مصنوعی برای یوزپلنگ آسیایی و طعمههای آن بهعنوان دیگر محور مهم این رویداد علمی نام برد و گفت: روشهای تکثیر و پرورش یوزپلنگ و حیات وحش طعمه، استفاده از روشهای نوین و دانشبنیان در حوزه حفاظت از ژنوم یوزپلنگ آسیایی، استفاده از تجهیزات و امکانات نوین برای خدمات دامپزشکی و پاراکلینیکی سایت یوزپلنگ آسیایی از دیگر محورهای طراحیشده برای اولین رویداد استارتاپی حفاظت از یوزپلنگ آسیایی در کشور است.
ظاهری با بیان اینکه اختتامیه این رویداد ۱۳ آذر ماه همزمان با چهارم دسامبر، روز چهانی یوزپلنگ برگزار میشود افزود: این رویداد در سالن اجتماعات شهید پازوکی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برگزار خواهد شد.
وی از اهدای سه دستگاه موتورسیکلت از سوی یکی از شرکتهای موتورسیکلتساز داخلی به صاحبان طرحهای برتر این رویداد علمی خبر داد و گفت: به طرحهای برتر این رویداد هدایای دیگری اهدا خواهد شد.
او از استان سمنان و بخصوص زیستگاه توران در شهرستان شاهرود بهعنوان مهمترین زیستگاه یوزپلنگ آسیایی در ایران و جهان نام برد و بیان کرد: بیشترین جمعیت یوز زادآور ایران در این زیستگاه هستند. از همین رو، زیستگاههای استان سمنان اهمیت بالایی در حفاظت از این گونه ارزشمند و در خطر انقراض دارند.
انتهای پیام