سید علی احمدزاده در بازدید از چند واحد تولیدی گلخانه افزود: تا قبل از شروع به کار دولت سیزدهم، فقط ۳۲ هکتار گلخانه فعال در این استان داشتیم اما اکنون ۱۳۷ هکتار زیرساخت گلخانهای در آستانه بهرهبرداری است که این زیربخش مهم کشاورزی را متحول میکند.
وی اظهارکرد: توسعه گلخانهها علاوه بر کشت متراکم، افزایش تولید و کاهش مصرف آب موجب اشتغالزایی و صادرات میشود و یکی از سیاستهای خوب استان در بخش کشاورزی است که به خوبی مدیریت شده و دستاوردهای خوبی در این حوزه به دست آمده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از ۳۲ هکتار گلخانه، ۱۵ هکتار آن در حوزه گلهای زینتی به ویژه گلرز است، افزود: با تولیداتی که در گلرز داریم، قطب تولید این محصول در جنوب ایران هستیم.
احمد زاده تصریح کرد: بدون تسهیلات نمیتوانیم کشاورزی این استان را توسعه دهیم و امروز، در بسیاری از زیرساختها و طرحهای تولیدی به مرحلهای رسیدیم که با تزریق تسهیلات در زمان کمی به بهرهبرداری میرسند و تحول ایجاد میکنند.
وی ادامه داد: از همه بانکها به ویژه بانک کشاورزی میخواهم که در استان هر حمایتی را از بخش کشاورزی داشته باشند و ما نیز در سطح ملی پیگیر رفع مانع ناترازی مصارف و منابع آنها میشویم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مصوبات سفر دوم هیئت دولت به استان، عنوان کرد: ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در این سفر تصویب شد که بخش عمده آن در حوزه کشاورزی است و ما به شدت پیگیریم که این تسهیلات به استان برسند و به طرحهای تولیدی ما و طرحهای تولیدی نیمهتمام رونق دهند.
احمدزاده تاکید کرد: در گیاهان دارویی نیز ظرفیتهای زیادی داریم که در این دولت هم سطح زیر کشت و هم تولید گیاهان دارویی بیشتر شده و با افتتاح کارخانه فرآوری گیاهان دارویی که ماه قبل در گچساران انجام شد شاهد توسعه این بخش از کشاورزی خواهیم بود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، وی، ایجاد زنجیرههای ارزش و فراهم شدن زمینه صادرات محصولات کشاورزی را دو رویکرد خوب جهاد کشاورزی برشمرد و بیان کرد: در حوزه ایجاد زنجیرههای ارزش اقدامات خوبی در حوزه شیلات، گیاهان دارویی و گلخانه انجام شده و این سیاست مهم در دستور کار است.
انتهای پیام