مجید یوسفینوید در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تپه ابوذر یا بام نهاوند یکی از اماکن با قابلیت گردشگری بالاست که طی چند سال گذشته اقدامات خوبی برای ساماندهی آن صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه با توجه به اینکه واگذاری این مکان به شهرداری تاکنون به صورت ۱۰ ساله بوده و این زمان نیز در حال اتمام است، افزود: از همین رو برای جذب سرمایهگذاری ضروری است این مکان به صورت بلندمدت به شهرداری منتقل شود تا انگیزههای لازم برای سرمایهگذاری به وجود آید.
یوسفینوید ادامه داد: برای این منظور به تازگی با حضور رئیس سازمان جنگلها و مراتع کشور در نهاوند جلسهای تشکیل و بحث امهال ۳۰ ساله تپه ابوذر مطرح شد که پس از توجیهات لازم مورد موافقت وی قرار گرفت.
شهردار نهاوند تصریح کرد: با توجه به موافقت سازمان جنگلها در راستای امهال ۳۰ ساله تپه ابوذر به شهرداری مقرر شد که اقدامات اداری از سوی ادارهکل منابع طبیعی استان و پیگیری لازم در این زمینه به عمل آید.
وی خاطرنشان کرد: برای جذب سرمایهگذار تاکنون اقدامات زیربنایی در این مکان به عمل آمده و مطالعه طرح گردشگری جامع مانند ایجاد شهر بازی، تله کابین، ایجاد باغ گیاهان دارویی، هتل و دیگر جاذبههای گردشگری به عمل آمده و فراخوان جذب سرمایهگذار نیز انجام شده است.
یوسفینوید تأکید کرد: با جذب سرمایهگذار و اجرای طرحهای گردشگری در این منطقه شاهد تحول در چهره شهری نهاوند خواهیم بود.
شهردار نهاوند در ادامه از اجرای طرح جمعآوری سدمعبر در سطح شهر نهاوند خبر داد و گفت: پلمب، جریمه و لغو مجوز کسب در انتظار مغازههایی است که در خیابانهای شهر سد معبر میکنند.
وی با بیان اینکه با متخلفان در حوزه عدم رعایت حقوق شهروندی و تصرف پیادهروها باید برخورد قانونی لازم توسط سایر ادارات عضو کمیته سد معبر انجام شود، اضافه کرد: مغازههایی که اقدام به سد معبر کنند، در مرحله اول پلمب یک هفتهای واحد تجاری و استعلام از ادارات ۱۰گانه انجام خواهد شد و در صورت تکرار، افزایش مدت زمان پلمب، جریمه و لغو مجوز کسب توسط کمیته سدمعبر انجام میشود.
شهردار نهاوند در پایان یادآور شد: جمعآوری و توقیف دکههای غیرمجاز، اتاقکها، وانتبارها و کلیه عواملی که به هر طریقی اقدام به سدمعبر میکنند مشمول این طرح و جمعآوری میشوند و در صورت مشاهده توقیف و جریمه خواهند شد.
انتهای پیام