دکتر علی جنتی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص نیروهای شرکتی پرستار و کمک بهیار که در دانشگاه علوم پزشکی تبریز مشغول فعالیت هستند که قرار بوده براساس بخشنامه وزارت بهداشت تبدیل وضعیت شوند، گفت: تا به امروز مصوبهای در این رابطه نهایی نشده و به دست ما نرسیده است.
وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت تلاش میکند تا نیرویهای پرستاری و کمک بهیاری که در زمان کرونا فعالیت داشتند را دوباره به سیستم برگرداند. دولت و مجلس تمام تلاش خود را میکنند که این امر عملی شود ولی تا زمانی که قانونی نشده و در شورای نگهبان به تصویب نرسیده و ابلاغ نشده است، قابل اجرا نیست.
وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دو سفر ریاست جمهوری به استان، دنبال این بود که پروژههایی چون فاز اول بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی و پژوهشگاه آن و همچنین دانشکده دندان پزشکی را به بهره برداری برساند. پروژههای دیگری هم در شهرستانها مثل بیمارستان مرند را نیز در دستورکار قرار داده است.
جنتی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای مولدسازی و اجرای پروژههای دولتی و ارگانهای مختلف به دنبال تجمیع پروژهها است تا بتواند پروژهها را با قدرت به جلو ببرد.
وی ادامه داد: اگر منابع مالی کارهایی که پیشبینی کردهایم، تامین شود، میتوانیم تا آخر دولت سیزدهم، پروژههای در دستورکار دانشگاه را به اتمام برسانیم.
وی در تشریح پروژههای حوزه بهداشت نیز گفت: حدود ۱۰ هزار متر پروژه در دو سال اخیر در حوزه بهداشت افتتاح شده و تقریبا ۱۰ هزار متر پروژه جدید را هم شروع کردهایم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز از افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت در حوزه آموزش پزشکی دانشگاه در دو سال گذشته خبر داد و افزود: برای آماده سازی زیرساختهای این افزایش ظرفیت باید فضاهای کلاسی و رفاهی دانشجویان ارتقا یابد.
وی ادامه داد: توسعه بیمارستانها یکی از وظایف دانشگاه در قبال افزایش ظرفیت جذب دانشجو است زیرا وقتی دانشجو وارد محیط دانشگاه میشود به امکانات، فضای آموزشی و بیمارستانی نیاز دارد.
انتهای پیام