به گزارش ایسنا، حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها در مراسم تجلیل از گروههای جهادی که امروز با حضور رییس مجلس شورای اسلامی در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب اسلامی فرصت بروز مسیر و طراحی دین برای حرکت جامعه به سمت قلههای ارمانی اسلام بود، افزود: موضوع مشارکت دادن آحاد انسانها در حرکتهای خیر و خوب یکی از قلههای رسیدن به اسلام بود و تعاون و مجاهدت به عنوان ۲ کلید واژه انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گرفت.
وی در ادامه تصریح کرد: رهبر انقلاب اسلامی در سال ۹۷ بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را مطرح کردند و آن را مختص جوانان دانستند و در آن دانشجویان را حلقه میانی جامعه دانستند؛ بنابراین یکی از جلوههای بروز حلقههای میانی همین فعالیتهای جهادی است که امروزه در دانشگاهها بین دانشجویان رواج یافته است.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها ادامه داد: اولین اتفاق در فعالیتهای خیریه و جهادی ساخته شدن دانشجویان است؛ چرا که با طبقات مختلف جامعه در ارتباط مستقیم قرار دارند و با مشکلات و مسائل جامعه آشنا هستند و همین امر به پیدا کردن حل مسائل کشور کمک میکند.
وی ادامه داد: ۸۰۰ مجموعه دانشجویی سراسر کشور در فضای دانشگاهی شناسایی شدند که در نشست دو روزه عملکرد آنها بررسی شد و متوجه شدیم که فعالیت گروههای جهادی قابلیت حل مشکلات درون جامعه را دارد.
در ادامه حجت الاسلام مهدی فاطمی پور، معاون سیاسی و فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها نیز اظهار کرد: گروههای مختلفی در دانشگاهها در حوزه فعالیت جهادی و خیریه فعالت دارند که با یکدیگر از جمله سازمان بسیج دانشجویی ارتباط داشتند؛ بنابراین برای دیده شدن آنها تصمیم به برگزاری رویداد ملی در قالب مراکز خیریه و گروههای جهادی گرفتیم.
وی با بیان اینکه سازمان بسیج دانشجویی عقبه دیرینهای در فعالیتهای جهادی دارد، افزود: از سال گذشته تاکنون در ۲۷ استان مراسم تجلیل از گروههای جهادی را برگزار کردهایم و امروز از برگزیدگان استانها تقدیر میشود.
فاطمی پور تصریح کرد: امکان جمع شدن تمام گروههای جهادی در همه جا وجود ندارد؛ اما برای حل مشکلات کشور و چالشهای بزرگ میتوان به عنوان عنصر اثربخش روی آنها حساب باز کرد؛ بنابراین میدان دادن و توجه به این گروهها امری ضروری است.
انتهای پیام