مجتبی خاشی در گفت وگو با ایسنا- بخش پشتکوه و مرکزی را عمده مناطق کشت چای ترش در شهرستان خاش عنوان کرد و افزود: از این مزارع ۱۰تن غنچه خشک چای ترش برداشت شد.
وی بیان کرد: چای ترش یکی از نوشیدنی های مناسب و جایگزین چای معمولی در منطقه است، چای ترش به صورت سرد و گرم همراه مقداری قند یا نبات یا حتی بدون آن به عنوان یک نوشیدنی رژیمی مصرف میشود.
خاشی تصریح کرد: راه اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی و ساخت دستگاه برداشت محصول چای ترش در توسعه کشت این محصول در شهرستان نقش بسزایی خواهد داشت.
انتهای پیام