حجت الاسلام احمد مروی، امروز ۲۵ آبان ماه، در آیین رونمایی از کاملترین مجموعه دستنویس قرآن به خط حجازی از سده نخست هجری قمری با عنوان «مصحف مشهد رضوی» که در تالار قدس کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن تقدیر از کسانی که در این کار فاخر همراهی و نقش آفرینی کردند، گفت: امروز همزمان با هفته کتاب به فال نیک می گیریم که مفتخر به رونمایی از این اثر فاخر و ارزشمند هستیم، ما افتخار داریم که قرآن و عترت را کنار هم داریم و در کنار بارگاه قدسی علی بن موسی الرضا(ع) از این اثر ماندگار رونمایی میکنیم.
وی افزود: قرآن و عترت بهترین یادگاران پیامبر اکرم(ص) نه تنها برای مسلمانان بلکه برای جامعه بشری است. آنان که عترت را کنار گذاشتند و تنها به قرآن تمسک کردند نمیدانستند که قرآن را هم از دست می دهند و انسان را از کتاب الله نیز بی بهره میکند.
مروی ادامه داد: اگر یکی از دو گوهر گرانبها یعنی قرآن و عترت برای هدایت بشری کفایت میکرد پیامبر اکرم(ص) ما را برای انتخاب یکی بین قرآن و عترت مختار قرار میداد.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: اینکه پیامبر(ص) این دو را کنار هم قرار داده یعنی انتخاب یکی از بین بردن هر دو است و نمیتوان با انتخاب یکی به دیگری تمسک کرد و خود را نجات داد.
وی اضافه کرد: امروز نتیجه کنار گذاشتن عترت را میبینیم، آنان که تنها به قرآن بسنده کردهاند این سرنوشت مسلمانان را در یک گوشه کشور اسلامی اشغال شده رقم زده و یک میلیارد مسلمان گرفتار چند میلیون صهیونیست انسان ستیز شده اند؛ این نتیجه کنار گذاشتن ائمه اطهار به عنوان قرآن ناطق و مفسران قرآن است و این سرنوشت تلخ برای مسلمانان رقم خورده؛ این نتیجه کنار گذاشتن وصیت پیامبر اسلام است.
تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد: افتخار میکنیم امروز در دستگاه ولی خدا، در دستگاه عترت رسول خدا و در کنار بارگاه رضوی از قدیمیترین قرآن کریم و شریف رونمایی میکنیم و این پیوند قرآن و عترت را اینگونه به نمایش میگذاریم.
مروی اظهار کرد: همواره در آستان قدس اهتمام جدی نسبت به امور فرهنگی و معرفتی داریم . اینجا فقط یک مرقد که جنبه تاریخی داشته باشد و زیارت مردم بخواهد یک پیوند تاریخی را ایجاد کند نیست، این جفا به امام معصوم و حجت خداست. اینجا بارگاه شریف امام حی و حاضر است که مردم و همه انسانها باید برای سبک زندگی و آموختن حیات واقعی درس بگیرند.
وی افزود: پیوند عمیق بین امام معصوم(ع) و زائران از طریق کار فرهنگی میسر است و آستان قدس رضوی بر مستحکم ترکردن، گسترده تر و عمیق تر شدن و تداوم کار فرهنگی تاکید دارد.
انتهای پیام