دومین جشنواره بینوکاپ در دانشگاه نوشیروانی بابل برگزاری می شود

مدیرمرکز رشد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اظهار کرد: دومین جشنواره بین المللی نوآوری و کسب و کار (بینوکاپ ۱۴۰۲) توسط دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار می‌شود.

"حمید مشرقی" در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه این جشنواره ایده های مختلف و طرح های کسب و کار صنعت را به سرمایه گذاران و شرکت های صنعتی متصل می کند، افزود: این جشنواره سال گذشته توسط دانشگاه نوشیروانی برگزار و دبیرخانه دائمی آن نیز در مرکز رشد این دانشگاه مستقر است.

دبیر دومین جشنواره بینوکاپ با اشاره به اینکه این جشنواره ۲۸ تا ۳۰ آبان ماه در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار می شود، تصریح کرد: مجری اصلی این جشنواره دانشگاه صنعتی و حامیان مالی آن پارک علم و فنآوری مازندران، استانداری مازندران، شرکت های دانش بنیان وغیره هستند.

مشرقی از ورود ۱۳۰ ایده و طرح کسب و کار در دو محور ایده نوآورانه و طرح های کسب و کارشرکتی به دبیرخانه خبر داد و یادآور شد: از ۱۳۰ طرح ۲۵ طرح انتخاب شد که از بین این ۲۵ طرح منتخب سه تیم اول در هر گروه جایزه دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین ۱۰ تیم برتر این جشنواره نیز در مرکز نوآوری پارک مازندران مستقر می شوند و آنهایی که قرارداد سرمایه گذاری لازم دارند به آنها مشاوره حقوقی داده می شود تا قرارداد منعقد شود وآنهایی که نیاز به تسهیلات دارند برای سرمایه گذاری معرفی به صندوق پژوهش فناوری مازندران و سایر نهادهای سرمایه گذار و شتاب دهندگان خواهند شد.

مشرقی خاطرنشان کرد: ۱۵ طرح بین المللی نیز وارد دبیرخانه شد که داوری جداگانه صورت می‌گیرد.

مدیرمرکز رشد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل یادآور شد: طبق آسیب شناسی که در سال گذشته در مورد توسعه زیست بوم، نوآوری و کسب کار در سطح مازندران و شهرستان بابل و ارتباط با فضای ملی و بین المللی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که توانمندی‌ها و ظرفیت های بالایی بین اساتید و دانشجویان و نوآوران و شرکت های نوپا در استان و همچنین مسائل زیادی در حوزه صنعت، دستگاه های دولتی و نیازهای سرمایه گذاران وجود دارد اما دوطرف طیف نمی‌توانند به راحتی بهم متصل شوند.

وی ادامه داد: نوآوران با فضای پژوهشی رشد و توسعه پیدا می کنند اما قابلیت ارائه طرح و ایده خود را به زبان روز کسب و کار و جذب سرمایه گذار ندارند.

مشرقی یادآور شد: سرمایه گذاران و شرکت های صنعتی نیاز دارند طرح ها از بعد کسب و کار و سرمایه گذاری به صورت دقیق‌تر دیده شود و با شرکت‌های نوپا فناور و دانش بنیانی کارکنند که بالغ‌تر باشد.

دبیر دومین جشنواره بینوکاپ یادآور شد: با این هدف جشنواره نوآوری و کسب و کار نوشیروانی در فضای بین‌الملل به صورت بینوکاپ طراحی شد که از حمایت رییس دانشگاه نوشیروانی، پارک علم و فنآوری مازندران، صندوق پژوهش مازندران، شرکت های مختلف صنعتی و دانش بنیان در سطح ملی و استانی بویژه معاونت علمی و فناوری واقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برخوردار هستیم.

وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار سایت جشنواره بینوکاپ به صورت اتوماتیک طرح ها را به صورت مجازی دریافت می کند افزود: کار جشنواره زودتر آغاز و داوری از طریق اساتید دانشگاه ومدیران صنعتی در گام اول شروع شده است.

مشرقی ادامه داد: یک مشاوره اولیه به ایده پردازان و شرکت‌های دانش بنیان علاقمند حاضر در جشنواره که ایده آن‌ها بلوغ لازم برای ورود به جشنواره را ندارد، داده شد.

دبیر دومین جشنواره بینوکاپ بیان کرد: با ایجاد کمپ مفصل فشرده به فاصله ۸ تا ۱۸ آبان ماه با حضور مدیران برجسته فضای استارت آپی کشور و متخصصین حوزه کسب و کار، آموزش های اولیه لازم را برای توسعه مدل کسب و کار ارائه دادیم که این افراد یک هفته فرصت دارند طرح های خود را پخته‌تر کنند.

وی با اشاره به اینکه در طول سه روز جشنواره به طور فشرده مجموعه‌ای از مشاورین و مربیان کسب و کار استانی و ملی حضور دارند افزود: در روز نهایی فرایند داوری انجام و به سه تیم برتر در حوزه ایده و طرح کسب و کار به صورت جداگانه جوایزی ارزنده ارائه می‌شود و تعهد سرمایه گذاری و تسهیلات لازم از طرف حامیان ما به این منتخبین بعد از جشنواره ارائه می‌شود.

مشرقی ادامه داد: در طول سه روز جشنواره یک نمایشگاه صنعتی با مشارکت شرکت های دانش بنیان و مشاورین کسب و کار و سرمایه گذاری ارائه می‌شود که شرکت‌های مختلف در فضای نمایشگاه، از طریق پنل‌هایی که وجود دارد بتوانند مذاکرات کسب و کار انجام دهند تا بتوانند مشکلات خود را حل کنند.

دبیر دومین جشنواره بینوکاپ گفت: برای کسانی که امکان حضور در جشنواره را ندارند به طور مجازی در سایت دانشگاه پوشش داده می‌شود و همه قادر به شرکت در تمام برنامه‌ها هستند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۵ آبان ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402082518538
  • خبرنگار : 50490