به گزارش ایسنا، جلال نوری روز چهارشنبه ۲۴ آبان در حاشیه افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات خانگی برکت در پارک نبوت کرج در جمع خبرنگاران گفت: مشاغل خانگی بیش از یک دهه است که رسما در عرصه قانونگذاری کشور وارد شده و در حال حاضر برای بیش از ۴۰۰ رسته شغل خانگی مجوز صادر میشود.
نوری افزود: طرح نامه عملیاتی مشاغل خانگی در دهه ۸۰ توسط جهاد دانشگاهی در کرج تدوین و به موسسه کار و تامین اجتماعی ارائه و مدتی بعد در هیأت دولت مصوب و به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد. در نهایت در پی تفاهمنامهای با وزارت تعاون در حوزه راهبری و آموزش و مشاوره متقاضیان مشاغل خانگی و پایدارسازی شغلی آنها اولین مرکز ساماندهی و توسعه مشاغل خانگی البرز راه اندازی و از طریق آن برای سه هزار نفر اشتغالزایی شد.
وی ادامه داد: این مرکز گسترهای از خدمات آموزشی، مشاورهای، پیوند متقاضیان مشاغل خانگی با پیشرانان و فعالان حوزه مشاغل خانگی، ثبتنام از متقاضیان و استعدادسنجی و راهبری آنها تا مرحله اخذ مجوز را ارائه میدهد.
نوری در ادامه با بیان اینکه یکی از نیازهای جدی دارندگان مشاغل خانگی، فراهمسازی بسترهای عرضه و فروش دستآفرینهای خانگی است؛ گفت: امروز با برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی برکت در فضایی جدید به این نیاز از سوی مسئولان استانی پاسخ داده شده و امید است با گسترش این نمایشگاهها شاهد توفیقات هر چه بیشتر در این حوزه باشیم. دومین دوره نمایشگاه برکت از ۲۴ آبان ماه آغاز و تا اواخر دی ماه ادامه دارد و با حدود ۷۰ غرفه میزبان شهروندان البرزی است.
سرپرست جهاد دانشگاهی البرز خاطرنشان کرد: اولین دوره از این نمایشگاه از ابتدای مرداد ماه تا آخر شهریور امسال برای ۸۰۰ گروه و افراد فعال در حوزه مشاغل خانگی برگزار شد و غرفه داران محصولات خود را مستقیم و بی واسطه به خریداران عرضه کردند. هدف اصلی برپایی این نمایشگاه حمایت از تولید و توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار و تکمیل زنجیره تولید تا فروش در حوزه مشاغل خانگی است که اولین دوره آن با استقبال مناسبی همراه شد و همین زمینه برپایی دومین دوره از این رویداد عمومی را تقویت کرد.
وی در پایان از تمامی دست اندرکاران و نهادهای مجری، همراه و تسهیل کننده برگزاری نمایشگاه برکت از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز، استانداری، فرمانداری و مدیریت شهری قدردانی کرد.
انتهای پیام