حجت صالحی، ۲۴ آبانماه در نشست شورای آموزش و پرورش این شهرستان اظهار کرد: با اضافه شدن ۲۰۵ نیروی جدید از اوایل آبانماه و استفاده از دیگر ظرفیتها خوشبختانه کلاس بدون معلم نداریم.
وی اظهار کرد: تا قبل از آغاز شروع سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس با کمبود شدید معلم مواجه بودیم به نحوی که با اجرای طرح رتبهبندی، بیشترین میزان بازنشستگی را در ۱۰ سال گذشته شاهد بودیم، البته این موضوع در ۱۰ سال آینده نیز اتفاق خواهد افتاد.
مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه ادامه داد: در هفتههای نخست بازگشایی مدارس با استفاده از ظرفیتهای همکاران بازنشسته و دانشجو معلمان، توانستیم کلاسهای بدون معلم را پوشش دهیم و اکنون در دو مرحله با اجرای ماده ۲۸ این کمبود جبران و نیروهای جدیدی که وارد آموزش پرورش شدند در حال طی فرایندهای کاری هستند.
وی اظهار کرد: هرچند ۳۰۰ معلم در مقطع ابتدایی کمبود داشتهایم، اما ۱۵۰ نیروی جدید در کنار استفاده از سایر ظرفیتها این کمبود را جبران کردند، همچنین در دو مقطع متوسطه با ورود ۵۵ نیروی جدید ۱۲۰۰ ساعت در ۶۲ رشته تحصیلی پوشش داده شده است.
صالحی با اشاره به اینکه کمبود فضای آموزشی، همچنان بزرگترین چالش آموزش و پرورش تربتحیدریه است، بیان کرد: با توجه به وجود مدارس دو شیفته در شهر میطلبد به دنبال ایجاد فضای جدید آموزشی باشیم.
وی در همین خصوص با بیان اینکه تا دهه فجر هشت پروژه نیمه تمام و خیرساز به اتمام میرسد، گفت: با اتمام پروژههای نیمه تمام، کلنگ زنی و اختصاص بودجه برای مدارس دنبال میشود، البته چهار مدرسه خیرساز در حال طی فرآیند ساخت هستند.
صالحی در ادامه به حوزه عمرانی ورزش مدارس اشاره داشت و گفت: احداث ۲۵ زمین چمن در حوزه ورزشی و تکمیل دو پروژه سالن ورزشی نیمه تمام که ۱۰ سال بر زمین مانده بود بخشی از فعالیتهای آینده خواهد بود.
وی افزود: طی دو سال گذشته ۵۰۰۰ مترمربع با احداث سه چمن مصنوعی و دو فضای سرپوشیده ورزشی به فضای آموزش و پرورش تربتحیدریه افزوده شده است.
انتهای پیام