امین مهدویکیا با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این محوطه گفت: با تلاش همکارانم در واحد فنی و اجرایی این پایگاه، عملیات ساماندهی، پاکسازی و محوطهسازی بخشی از پل شاهعلی که از ابتدای آبان ماه سال جاری آغاز شده بود روز گذشته به پایان رسید.
سرپرست پایگاه میراثجهانی شوشتر ادامه داد: در اجرای این طرح سعی بر آن شد تا از مصالح بومی و سنتی استفاده شود تا ضمن همخوان بودن این جداره با اثر، هویت تاریخی آن نیز حفظ شود.
به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل میراث فرهنگی خوزستان، او با اشاره به اهداف و اقدامات انجامشده، اظهار کرد: طی سالهای اخیر اقداماتی همچون پاکسازی در این محوطه صورت گرفته است که پس از بررسیهای موردنظر و همچنین به منظور حفظ و نگهداری شایسته، برای اولین بار در این محوطه جداره سنگی به منظور هدایت آبهای سطحی پیرامون اثر و زیبایی منظر پل شاهعلی انجام شد.
پل شاهعلی مربوط به دوره صفوی است و در شهرستان شوشتر، در مجاورت بلوار جزایری (کمربندی قدیم) واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۷ اسفند ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۷۹۳۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این پل به همراه چندین اثر تاریخی دیگر شوشتر در نشست سالانه کمیته میراثجهانی یونسکو در ۲۶ ژوئن ۲۰۰۹ (۵ تیرماه ۱۳۸۸) در شهر سویل اسپانیا، با احراز معیارهای ۱، ۲ و ۵ با عنوان نظام آبی تاریخی شوشتر به عنوان دهمین اثر ایران در فهرست میراثجهانی یونسکو با شماره ۱۳۱۵ به ثبت رسید. این پل در نزدیکی پلبند لشکر قرار دارد.
انتهای پیام