معاون درمان علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد

سهم ویژه خوزستان در آزمون استخدامی وزارت بهداشت/ لزوم تشویق پرستاران برای کار در بیمارستان‌ها

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در آزمون استخدامی وزارت بهداشت، خوزستان بصورت ویژه دیده شده است و ۶۶۰ کادر درمانی که بیشتر آن‌ها پرستار هستند به مجموعه پرستاری افزوده خواهد شد.

 میثم معزی در آیین تجلیل از پرستاران نمونه خوزستان که امروز (۲۳ آبان‌ماه) در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، با تبریک سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار اظهار کرد: سیستم درمانی و نظام سلامت در کل دنیا بدون نام و نقش پرستاری کامل نخواهد شد و قطعا زبان از بیان زحمات کادر درمان به ویژه پرستاران قاصر است.

به گزارش ایسنا، وی با گرامیداشت شهدای حوزه سلامت، افزود: در دوران کرونا مشاهده کردیم که کادر بهداشت و درمان چه زحماتی کشیدند. این دوران به ما نشان داد که چه کسانی ماندند و خدمت کردند و چه کسانی رفتند. در آن دوران حتی برخی حاضر نبودند با یکی از عزیزان خانواده‌شان در یک اتاق قرار بگیرند اما کادر درمان به صورت شبانه‌روز به بیماران مبتلا به کرونا خدمت کردند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: همیشه دغدغه همه روسای دانشگاه و دیگر مدیران، رفع دغدغه‌های مالی، اداری و کمبود کادر پرستاری بوده است. در طول سالیان گذشته یکی از مشکلات اساسی، کمبود کادر پرستاری بوده است. در پنج شش سال گذشته در استان خوزستان ضریب پرستار به تخت ۰.۵۵ بود، یعنی پایین‌تر از خط فقر. اما با اقدامات انجام‌شده در سال‌های گذشته و برگزاری آزمون‌های استخدامی، ضریب پرستار به تخت به ۰.۷ رسیده است. از همه مسئولان که تلاش کردند و توانستند با جذب حداکثری ردیف‌های بلاتصدی و نیرو، این ضریب را به این رقم برسانند، تشکر می‌کنیم.

معزی عنوان کرد: امیدواریم با برگزاری آزمون استخدامی اخیر، این ضریب به بالای ۰.۸ تا ۰.۹ برسد در نتیجه خدمات پرستاری و رضایت‌مندی ارتقاء یابد.

وی بیان کرد: شرایط برخی از بیمارستان‌ها به نرمال و استاندارد نزدیک‌تر است اما باید توجه شود که استاندارد کشوری ضریب پرستار به تخت ۱.۷ است که امیدواریم روز به روز این ضریب در خوزستان بیشتر شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص پرداخت مطالبات پرستاری، گفت: با اقدامات صنفی در طول سال‌های اخیر، تعرفه‌گذاری و کارانه پرستاری در کشور به قانون تبدیل شد و از سال گذشته پرداخت مطالبات تعرفه پرستاری در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت و اجرایی شد. هر چند در اوایل اجرا، این قانون نواقص و مشکلاتی داشت که در طول یک سال گذشته اقدامات خوبی در این زمینه انجام شد و دستورالعمل آن دو بار اصلاح و تعرفه پرستاری به‌روزرسانی شده است.

معزی بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده تعرفه‌ای که در آبان‌ماه پرداخت شد را ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش داده‌ایم و تعرفه آذرماه و دی‌ماه نیز آماده پرداخت است.

وی با بیان اینکه پرداخت اضافه کار به روز شده است، عنوان کرد: هر چه نیروی بیشتری جذب و وارد سیستم شود میزان اضافه کار اجباری نیروها کمتر می‌شود تا نیروها به کارهای روزمره برسند و انگیزه کاری بیشتری داشته باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در آزمون استخدامی وزارت بهداشت، خوزستان ویژه دیده شده است و ۶۶۰ کادر درمانی که بیشتر آن‌ها پرستار هستند به مجموعه پرستاری افزوده خواهد شد.

معزی با تاکید بر لزوم جذب حداکثری پرستاران در خوزستان، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دانشگاه تیپ یک است و ۲۸ بیمارستان دانشگاهی، ۵ هزار و ۵۰۰ تخت بستری و ۶۰۰ تخت ویژه دارد. کار کردن چنین دانشگاهی در آینده کاری بسیار مهم و موثر است بنابراین از همه می‌خواهیم کادر پرستاران را دعوات کنند تا در بیمارستان‌های این دانشگاه خدمات کنند تا حلقه گمشده نیرو ترمیم شود و خدمات شایانی به مردم ارائه دهیم. 

حجت‌الاسلام سید محمدمهدی شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز در این مراسم با اشاره به روایاتی از اسلام در مورد پرستاری و با تبریک روز پرستار گفت: در تاریخ بزرگان و اولیای ما پرستاری با نام حضرت زینب (س) گره زده شده است اما پیش از حضرت زینب  (س)، پیغمبر(ص) منصب پرستاری را به حضرت زهرا (س) داده است و چه توفیقی از این بالاتر که امروز این عزیزان استمرار این خدمت را بر دوش گرفته‌اند.

وی افزود: ممکن است گاهی تلاش برای تثبیت وضعیت بیمار یا بهبود وضعیت به نتیجه نرسد اما پیامبر(ص) می فرماید اجر خداوند متعال برای کسی که در رفع نیاز بیماری تلاش می‌کند و کسی که از یک بیمار پرستاری می‌کند این است که شخص مانند روز نخست که متولد شده، از گناهان پاک می‌شود؛ پرستارانی که روز و شب در حال خدمت به مردم هستند، جای خود دارند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در روایتی از پیغمبر (ص) آمده است هر کسی به دلیل پرستاری از بیمار یک شب و روز را بالای سر بیمار بگذارد، خداوند در روز قیامت او را در مقام حضرت ابراهیم (س) مبعوث می‌کند.

وی عنوان کرد: این روایات ارزش این نقش پر رنگ و شغلی که با کرامت انسان گره خورده است را در نگاه دین و اولیای دین مشخص می‌کند. 

شفیعی با قدردانی از تلاش پرستاران بیان کرد: هر چند قدردانی و تشکر من و مثل من حقی را ادا نمی‌کند اما امیدوارم اجر زحمات پرستاران نزد خداوند محفوظ باشد و قدردانی ما صرفا برای ادای وظیفه خودمان است. 

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۷:۱۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402082317184
  • خبرنگار : 50225