علیرضا قاسمیفرزاد در حاشیه بازدید امروز ۲۳ آبان از کشتارگاه صنعتی دام شهرستان بهار در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در سطح استان همدان شش کشتارگاه صنعتی دام سبک و سنگین با ظرفیت ۵۰۰ رأس دام سنگین و ۱۴۰۰ رأس دام سبک فعال بوده که گوشت مورد نیاز سراسر استان را تحت نظارت و کنترل دامپزشکی و نیز تحت نظارتهای شرعی تأمین میکند.
وی با اشاره به فعالیت چهار کشتارگاه صنعتی طیور در سطح استان همدان ادامه داد: خوشبختانه با اتفاقاتی که سال گذشته و امسال انجام شده و اصلاح فرآیندی که در بخشی از کشتارگاهها صورت گرفت، این ۱۰ کشتارگاه صنعتی دام و طیور استان همدان از نقش مؤثری در تأمین نیاز گوشت حلال و سالم با رعایت و ضوابط موازین بهداشتی و شرعی به منظور سلامتی مردم سطح استان برخوردار هستند.
قاسمیفرزاد بیان کرد: یکی از مواردی که بعد از کشتار باید انجام شود، قرار گرفتن گوشت کشتار شده در فضای پیشسرد به مدت ۲۴ ساعت است که این امر موجب میشود هر گونه آلودگی گوشت در بحث تب کریمه-کنگو از بین برود و دیگر برای مصرف مشکلی نداشته باشد.
وی با اشاره به بازدید امروز خود از فرآیند کار مرکز کشتارگاه دام صنعتی همدان(کشتارگاه صنعتی بهار) اظهار کرد: در این مرکز کار کشتار دام به خوبی انجام میشود و کارکنان آن تلاش خوبی برای تأمین گوشت سالم و بهداشتی و حلال مردم استان دارند.
انتهای پیام