پس از وقفه طولانی؛

پروژه «شهر الکترونیک» بندرانزلی در دستور کار قرار گرفت

پروژه «جی آی اس شهری، شهر و شهروند الکترونیک» در بندرانزلی آغاز شده و در حال حاضر ۱۰ درصد پیشرفت داشته است.

مجید کیاورزمقدم در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اجرای پروژه «جی آی اس شهری، شهر و شهروند الکترونیک» در بندرانزلی اظهار کرد: پروژه جی ‌آی ‌اس شهری در انزلی که تاکنون مسکوت مانده بود، مجدد در دستورکار قرار گرفت.

مجری اجرای این پروژه افزود: تاکنون ۱۰ درصد از این طرح انجام گرفته که با انجام عکسبرداری هوایی قدم بزرگ بعدی برداشته شد. ارگان‌هایی که در مدیریت شهری نقش دارند در بحث یکپارچه سازی اطلاعات و به اشتراک گذاری داده‌ها با شهرداری باید همکاری لازم را داشته و همگی برای پیاده‌سازی شهری الکترونیک همت کنند.

دانشیار دانشگاه تهران در خصوص دستاوردهای پروژه جی آی اس گفت: امکان تصمیم‌گیری‌های کلان بر مبنای داده مانند تعریف درست و دقیق بودجه بر اساس نیازهای واقعی، آی تی محور شدن فرآیندهای شهرداری که برآیند آن شفافیت امور و جلوگیری از تخلفات و خطاهای سهوی و عمدی فرآیندهای سنتی و کاغذی، در اختیار قرار دادن اطلاعات مکانی لازم برای گردشگران با توجه به بستر جی آی اس در اپلیکیشن‌های مرتبط از جمله نتایج اجرای پروژه جی آی اس و الکترونیکی شدن شهر است.

کیاورز بیان کرد: اجرای این پروژه بستری برای استارت آپ‌ها فراهم می‌کند تا با داده‌هایی که شهرداری در اختیار مشاغل خانگی می‌گذارد امکان تبلیغ و تجارت‌ مکان مبنا فراهم ‌شود؛ همچنین خدمات حمل و نقل عمومی خصوصا خودروهای آتش‌نشانی با وجود اجرای این پروژه، به امکانات مکانی درست و دقیق برای ماموریت خود دست پیدا کرده و خدمات سریع‌تر و مطلوب‌تری ارائه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، طی جلسه‌ای علنی با حضور موسی فکور، سرپرست معاونت عمرانی استانداری گیلان، فرماندار و اعضای شورا و شهردار بندر انزلی، پروژه جی آی اس شهری با هدف شهرداری الکترونیک، رونمایی و مدیریت اجرای آن به مجید کیاورز، مدرس دانشگاه و دکتری جی آی اس سپرده شد.

این پروژه از سال ۹۳، با هدف بسترسازی برای اداره الکترونیکی شهر، با توجه به حجم بالای کاری مدیریت شهری و در راس آن شهرداری کلید خورده بود اما بنا به دلایل متعددی از جمله شخص محور بودن و سلیقه‌ای عمل کردن، مدت طولانی متوقف شده بود.

پروژه الکترونیکی شدن شهر تعداد دقیق پلاک‌های مسکونی، تجاری، اداری، زمین‌های بایر و سایر کاربری‌ها را شناسایی کرده و باعث به روز شدن آمار و اطلاعات موجود شهری و نقشه شهر، بهره‌برداری از اطلاعات موجود در واحد شهرسازی برای صدور پروانه ساختمانی و استفاده از اطلاعات موجود در واحد املاک برای آزادسازی معابر شهری می‌شود و به عبارتی جریان انداختن شریان گردش مالی در شهر در گروی پیاده‌سازی این پروژه است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402082316734
  • خبرنگار : 50042