سفارت ایران در سئول: رژیم صهیونیستی عامل تروریسم است، نه حماس

سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول با ارسال جوابیه‌ای به روزنامه سه گه ایلبو کره جنوبی، اظهارات معاون سفیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با این روزنامه را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، متن جوابیه سفارت کشورمان در کره جنوبی مندرج در روزنامه سه گه ایلبو بدین بدین شرح است:

سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول، حمله غافلگیرانه حماس به اسرائیل را پاسخی مشروع به سرکوب و ارعاب رژیم اسرائیل دانست و خاطرنشان ساخت: این اسرائیل است که با انجام اقدامات تروریستی ایجاد واهمه می‌کند.

سفارت ایران در سئول در ۱۱ نوامبر ۲۰۲۳، موضع خود را در مورد مصاحبه معاون سفارت اسرائیل در سئول که اظهاراتی را در ۰۶ نوامبر مطرح نموده بود، اعلام کرد.

سفارت ایران در سئول با بیان اینکه حقوق بین الملل، آشکارا حق مقاومت و دفاع مسلحانه در برابر رژیم اشغالگر را به رسمیت شناخته، تصریح کرد: آنچه در ۰۷ اکتبر رخ داد، واکنش و پاسخی به ظلم و ارعاب توسط رژیم صهیونیستی و نقض فاحش اصول و حقوق بین الملل در راستای سکوت غرب بود. همچنین مقامات اسرائیلی با تهدید سایر کشورها، فضای ترس و واهمه ایجاد می‌کنند.

صهیونیسم، یک جنبش سیاسی و ملی گرای یهودی است و هدف آن تشکیل یک کشور برای یهودیان، در فلسطین است.

لازم به توضیح است، معاون سفارت اسرائیل در مصاحبه ای با این روزنامه ضمن اعتراض به انتقادات وارده از هدف قرار دادن اردوگاه‌های پناهجویان در غزه گفته بود: اگر مناطق غیر نظامی‌برای اهداف نظامی مورد استفاده قرار گیرد، هدف قرار دادن آنها قانونی تلقی می‌گردد.

سفارت ایران در سئول در واکنش به اظهارات معاون سفیر اسرائیل در سئول اعلام کرد: محاصره و هدف قرار دادن اردوگاه‌های پناهجویان یا مناطق مسکونی، مصداق مجازات دسته جمعی و شکل جدیدی از نسل کشی است که نقض قوانین بین المللی بشر دوستانه تلقی شده و رژیم اسرائیل در حال انجام جنایات جنگی در نوار غزه است.

در ادامه این مطلب آمده است: اسرائیل با هدف افزایش تلفات انسانی در نوار غزه با استفاده از سلاح های ممنوعه و فسفری، محموله‌های امدادی و کمک رسانی را مورد هدف قرار داده و بمباران می‌کند.

لازم به توضیح است ماه گذشته، گروه‌های حقوق بشری از جمله عفو بین الملل، ظن استفاده ارتش اسرائیل از بمب فسفری را مطرح کردند.

سفارت ایران در سئول خاطرنشان ساخت: حق تعیین سرنوشت و احترام به حقوق اساسی مردم تحت اشغال، جزو قوانین و قواعد اساسی حقوق بین الملل است و قیام مردم فلسطین نه تنها با هدف بازپس گیری سرزمین‌های اشغال شده خود بلکه برای بدست آوردن بدیهی ترین حقوق انسانی و معیشتی که بدلیل محاصره کامل نوار غزه طی سال های متمادی از آن محروم بوده اند، صورت گرفته است.
انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1402082316575
  • خبرنگار : 71290