جبار حمادی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برداشت چای ترش در این شهرستان اظهار کرد: امسال سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان کارون حدود ۳۰ هکتار بود و عملیات برداشت این محصول از اوایل آبان آغاز شده است.
وی با بیان اینکه عملیات برداشت تا پایان آذر ادامه دارد، افزود: با توجه به شرایط مزارع، امسال پیشبینی میکنیم حدود ۳۰ تن چای ترش از مزارع شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: امسال شرایط مزارع چای ترش در شهرستان کارون در مقایسه با سال گذشته وضعیت بهتری داشته و از این رو عملکرد در هر هکتار حدود ۸۰۰ کیلوگرم تا یک تن است.
حمادی عنوان کرد: عمده محصول چای ترش برداشت شده برای مصرف در استان خوزستان و دیگر استانهای کشور از جمله اصفهان و تهران است و تاکنون به خارج از کشور صادر نشده است.
وی با بیان اینکه مصرف چای ترش به صورت خشک است، افزود: با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه میشود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد میکند و میتواند به تولید برسد.
انتهای پیام