پیش‌بینی برداشت ۳۰ تن چای ترش از مزارع کارون

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون از پیش‌بینی برداشت حدود ۳۰ تن چای ترش از مزارع این شهرستان خبر داد.

جبار حمادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برداشت چای ترش در این شهرستان اظهار کرد: امسال سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان کارون حدود ۳۰ هکتار بود و عملیات برداشت این محصول از اوایل آبان آغاز شده است.

وی با بیان این‌که عملیات برداشت تا پایان آذر ادامه دارد، افزود: با توجه به شرایط مزارع، امسال پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۳۰ تن چای ترش از مزارع شهرستان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: امسال شرایط مزارع چای ترش در شهرستان کارون در مقایسه با سال گذشته وضعیت بهتری داشته و از این رو عملکرد در هر هکتار حدود  ۸۰۰ کیلوگرم تا یک تن است.

حمادی عنوان کرد: عمده محصول چای ترش برداشت ‌شده برای مصرف در استان خوزستان و دیگر استان‌های کشور از جمله اصفهان و تهران است و تاکنون به خارج از کشور صادر نشده است.

وی با بیان این‌که مصرف چای ترش به صورت خشک است، افزود: با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه می‌شود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد می‌کند و می‌تواند به تولید برسد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ / ۰۰:۰۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402082316437
  • خبرنگار : 50227