مهدی بلالی مود ، امروز دوشنبه ۲۲ آبان در آیین گرامیداشت هفته کتاب و معرفی مستند روایی "از مود تا لاهه» افزود: روحیه ملی زیربنای موفقیتهای بخش درمان کشور در دوران دفاع مقدس بود و من نیز خرسندم و افتخار میکنم که در این مسیر در حد توان خود توانستم به جانبازان شیمیایی خدمت کنم هرچند در اوایل جنگ امکانات کشور بسیار محدود و ناچیز بود.
وی ضمن قدردانی از تالیف کتاب "از مود تا لاهه" گفت: ایرانی در هر کجای دنیا که بوده، درخشیده است و مغزهای متفکر ناسا و بهترین پزشکان در آمریکا و اروپا ایرانی هستند و به اعتقاد من ایرانی نسل برتر است.
پدر علم سمشناسی ایران با اشاره به اینکه برخورداری از روحیه ملی برای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور ضروری است اظهار کرد: باید تلاش کنیم در دانشآموزان امید به آینده و غرور و افتخار را نهادینه کنیم.
محسن شاهرضایی،مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان نیز افزود: تکریم نخبگان فرصتی برای ثبت و استفاده از تجارب، ایدهها و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی آنهاست که باید همراه با الگوسازی برای جوانان باشد.
وی گفت: کتاب و کتابخوانی یکی از مواردی است که در رشد انسان بسیار اثرگذار بوده اما متاسفانه در جامعه مغفول مانده است.
مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: اینکه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به این درجه رسیدهاند که کتابدار را تکریم کنند، نشان دهنده ارزش والای این عزیزان است.
وی گفت: انسانهای بزرگ افرادی هستند که اثرگذاری بزرگ را میبینند و درک میکنند، کتاب هیچ جایگزینی ندارد و اگر جایگزینی داشت معجزه پیامبر آخر ما کتاب نبود.
شاهرضایی با اشاره به اینکه جایگاه کتاب همچنان ویژه است، گفت: توجه به مقوله کتاب و کتابخوانی در بیرجند که شهری با سبقه فرهنگی است باید به عنوان الگو در کشور مورد توجه قرار گیرد.
وی حضور دکتر مهدی بلالی مود در این مراسم را گرامی داشت و ادامه داد: اولین مراسم تکریم ایشان آبان سال ۹۵ توسط بنیاد نخبگان برگزار شد و با این شخصیت بزرگ آشنا شدیم.
مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: دکتر بلالی مود از افتخارات ایران اسلامی است که سالها به مداوای بیماران و مجروحان شیمیایی جنگ تحمیلی پرداخته و بالاتر از پزشک، طبیب آنها بوده است.
وی افزود: سال گذشته یکی از نویسندگان کشور با حمایت بنیاد نخبگان به تدوین کتاب مستند روایی "از مود تا لاهه" که آشنایی با زندگینامه و ثبت تجارب علمی دکتر بلالی مود است، اقدام کرده تا این تجربیات و ایدهها به عنوان الگویی برای آیندگان بماند.
شاهرضایی گفت: بنیاد ملی نخبگان تصمیم دارد این اقدام را تعمیم دهد و حداقل زندگینامه و تجارب پدران علم ایران در رشتههای مختلف را به قلم داستانی ثبت و ضبط کند.
وی ادامه داد: سرآمدان سلامت، بهداشت و محیط زیست هم افرادی هستند که زحمات زیادی میکشند اما در جامعه کمتر دیده میشوند که شناسایی نخبگان در این زمینه میتواند در برنامه آینده این بنیاد قرار گیرد.
انتهای پیام