معصومه قربانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تعداد شرکتهایی که اعلام بار سویا را در کشور انجام میدهند، کم است. این امر موجب شده است بار در بازه زمانی ۴۰ روز تا دو ماه به دست مرغدار برسد.
او ادامه داد: تولیدکننده مرغ برای جلوگیری از تلف شدن جوجهها، نیاز ضروری به این نهاده دارد. این امر سبب میشود آنها تقاضای تحویل بار در مدت زمان کمتری دهند که در قبال آن باید هزینه اضافهتری پرداخت کنند و این هزینه برای تولیدکننده سنگین است.
قربانی با اشاره به افزایش قیمت سویا در بازار، گفت: قیمت مصوب گوشت مرغ براساس سویا با نرخ ۱۷ هزار تومان بود؛ اما حالا قیمت هر کیلوگرم از این نهاده به ۲۰ تا ۲۸ هزار تومان رسیده است.
وی تصریح کرد: قیمت مرغ در برخی از استانها افزایش یافته، اما در خراسان شمالی مطابق قیمت مصوب است که سبب نارضایتی تولیدکنندگان شده است.
او بیان کرد: علاوه بر کمبود سویا در بازار، کیفیت پایین آن هم مزید بر علت شده است.
قربانی اعلام کرد: میزان جوجهریزی در آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل کمتر شده است.
انتهای پیام