مهدی طالبی در گفتوگو با ایسنا به برخی اقدامات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان اشاره و اظهار کرد: معضل بزرگ اعتیاد و مواد مخدر یکی از ویرانگرترین پدیدههای اجتماعی حال حاضر بوده که برخی مناطق کشور از جمله استان گلستان با این مسأله دست به گریبان است.
وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در استان گلستان با محوریت شواری هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در حال انجام است، ادامه داد: باید از هرگونه ابزار و وسیلهای نسبت به آگاهی آحاد مختلف جامعه به خصوص والدینی که فرزندانی در سنین آسیبپذیر دارند، اقدام شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان با تأکید بر اینکه برنامههای ارائه شده توسط کمیتههای ذیل شورا باید در مسیر اجرای طرحهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت باشد، افزود: نباید در مقابل این پدیده خانمان سوز بیتفاوت بود و باید در هر جایگاهی که هستیم در مسیر هدایت جامعه به سمت تأمین سلامت رفتاری حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه باید از نقش تأثیرگذار آموزش و پرورش، دانشگاهها و دیگر کانونهای تجمع اقشار مختلف جامعه به خصوص نوجوانان و جوانان در مبارزه با پدیده شوم اعتیاد استفاده شود، خاطرنشان کرد: در راستای مبارزه با قاچاق مواد مخدر خونهای بسیاری در کشور ما تقدیم شده است و قطعاً این روند مبارزه تداوم خواهد داشت.
طالبی در ادامه از ابلاغ نمادین احکام رؤسای کانونهای یاریگران زندگی در روستا و فعالین این حوزه در همایش شهرستان رامیان با حضور نماینده هیئت عالی بازرسی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری، فرماندار و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان خبر داد و اضافه کرد: پس از این آیین، متولیان از مرکز اقامتی میان مدت درمان اعتیاد سلامت فردوس گلستان در شهرستان رامیان بازدید و عملکرد این مکان را ارزیابی کردند.
وی اضافه کرد: در مجموع ارزیابی ها، کانون یاریگران زندگی در روستای نقی آباد شهرستان رامیان در اجرای این طرح تأثیرگذار بود.
انتهای پیام