به گزارش ایسنا، رضا سلطانعلیزاده در نشست خبری رونمایی از پوستر رویداد پتروفن، با بیان اینکه این رویداد با شعار «پتروشیمی در مسیر نوآوری» برگزار میشود، افزود: رویداد پتروفن از ۱۲ تا ۱۴ آذر ماه در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما با هدف تقدیر از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه نفت و فناوری برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این رویداد فناورانه با دو رویکرد برگزار میشود؛ رویکرد اول را «همافزایی بین دستگاهها» و رویکرد دوم را «برقراری ارتباط بین شرکتهای دانشبنیان و احصاء نیازهای فناورانه» ذکر کرد و یادآور شد: این رویداد به دنبال اقتصادی کردن محصولات و فناوریهای شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه پتروشیمی است و هلدینگ خلیج فارس به عنوان بزرگترین شرکت بورسی کشور، میتواند به مثابه یک بازار بزرگ برای این شرکتها عمل کند.
سلطانعلیزاده معرفی محصولات مرتبط با نیازهای حوزه پتروشیمی تولیدشده در شرکتهای دانشبنیان به شرکتهای هلدینگ را از مزایای حضور شرکتهای دانشبنیان در این رویداد نام برد و خاطر نشان کرد: برگزاری پنلهای تخصصی از دیگر برنامههای جنبی رویداد پتروفن است. این پنلها با رویکردهای عرضه ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و پتانسیلهای آن و الزامات و نحوه همکاری با هلدینگ خلیج فارس همراه خواهد بود.
دستیار معاون علمی رئیسجمهوری در حوزه توسعه بازار اقتصاد دانشبنیان و دبیر رویداد «پتروفن» در نشست رونمایی، گفت: ۹ هزار و ۲۸۰ شرکت دانشبنیان در زیست بوم فناوری فعالیت دارند که بیش از ۱۰ درصد از این شرکتها در حوزه پتروشیمی فعالیت میکنند.
در این نشست همچنین حسن نشانزاده، معاون کسب و کار و برنامهریزی یکی از شرکتهای بخش خصوصی فعال در حوزه پتروشیمی، اظهار کرد: اسناد بالادستی ما بر حمایت از شرکتهای دانشبنیان و قدرتمند شدن آنها تاکید دارد و ما باید خود را به اهداف و چشماندازهای مندرج در افق ۱۴۰۴ نزدیکتر کنیم؛ چرا که از نیروی انسانی، دانش و فناوری در حد مطلوبی برخوردار هستیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر، بیش از ۹۰ درصد از نیازهای بخش پتروشیمی در داخل تولید میشود و فارغ از همه مشکلات و تحریمها و با تکیه و اعتماد به شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهها میتوانیم ۱۰ درصد از وابستگی به خارج از کشور در این حوزه را کاهش دهیم.
حسنزاده، رویداد پتروفن زون را برنامهای دانست که برای توسعه بازار محصولات شرکتهای فناور و دانشبنیان در صنعت پتروشیمی برگزار میشود و خاطر نشان کرد: این رویداد در محورهایی چون «بومیسازی تجهیزات (مکانیکی، الکترونیکی، ابزار دقیق)»، «صرفهجویی و بهینهسازی انرژی»، «HSE (محیط زیست و پسماند، سلامت و بهداشت، ایمنی و آتشنشانی، پدافند غیرعامل)»، «توسعه زنجیره ارزش (صنایع پاییندستی)»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)» برگزار میشود.
وی تاکید کرد: در رویداد سال گذشته ۸۰ نیاز فناورانه در ۷ حوزه احصاء شد و امسال هم حدود ۲۳۰ نیاز در ۷ حوزه تعریف شده است و امیدواریم با اعتماد به زیستبوم فناوری داخل بتوانیم این نیازها را در کشور تامین کنیم.
انتهای پیام