مشارکت در ساخت؛ مزایا، چالش ها و راهکارها

خیلی‌ها هستند که زمینی دارند ولی سرمایه ساخت آن را ندارند. بسیاری از سازنده‌های ساختمان هم هستند که به دنبال زمین‌هایی می گردند که ارزش سرمایه‌گذاری و ساخت را داشته باشد. در اقتصاد کنونی کشور کمتر کسی است که هم سرمایه ساخت داشته باشد و هم ملکی جهت ساخت و نوسازی. به همین دلیل است که مشارکت در ساخت به عنوان یک روش سرمایه‌ گذاری در حوزه املاک رشد چشمگیری داشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از وب ‌سایت املاک سامان ملک، اگر شما هم در مورد این فرصت شنیده اید و قصد سرمایه گذاری در پروژه های مشارکت در ساخت را دارید، این مطلب برای شما است.

تعریف مشارکت در ساخت

مشارکت در ساخت به معنای همکاری بین دو یا چند طرف در فرآیند اجرای یک پروژه ساختمانی است. این همکاری عمدتاً میان مالکان و سازندگان (که می تواند شرکت‌ ساختمانی و یا سازنده ای باشد که شخصی کار می کند) انجام می‌ شود.

در مشارکت ساخت سازندگان به جای خرید کامل ملک، همه یا بخشی از هزینه های ساخت را بر عهده می گیرند و در نتیجه، بخشی از مالکیت پروژه نهایی را به دست می ‌آورند.

مزایای مشارکت در ساخت

از مزیت هایی که مشارکت در ساخت می تواند برای مالکان و سازندگان داشته باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تنوع در سرمایه‌گذاری

مشارکت در ساخت به سرمایه ‌گذاران امکان می‌دهد که سرمایه خود را در چندین پروژه مختلف توزیع کنند و به قول معروف تخم مرغ های خود را یک سبد نگذارند.

سرمایه گذاری در پروژه‌ های بزرگ

مشارکت این امکان را ایجاد می کند تا به پروژه ‌های ساختمانی بزرگ تر و سودآورتر دسترسی پیدا کنید که ممکن بود به صورت فردی حتی نتوانید به ان ها فکر کنید، چه برسد به سرمایه گذاری.

درآمد مستمر

پس از تکمیل پروژه، سود حاصل از فروش واحدها یا اجاره آنها به عنوان یک منبع درآمد مستمر به شما باز می‌ گردد.

کاهش ریسک مالی

در پروژه های مشارکت، شما هزینه ها و منابع لازم را با دیگر افراد تقسیم می کنید. همین موضوع مخاطرات مالی را کاهش داده و فرصتی برای سودآوری بهتر ایجاد می‌ کند.

چالش ‌های مشارکت در ساخت

چالش ها و مشکلاتی که در پروژه های مشارکت در ساخت به وجود می آید، باعث می شود خیلی ها را منصرف کند:

مشکلات مالی

 تامین منابع مالی برای شروع یک پروژه مشارکت در ساخت ممکن است چالش ‌هایی ایجاد کند. هزینه‌های ابتدایی بالا، نوسانات اقتصادی و نیاز به منابع مالی برای توسعه پروژه می‌ تواند باعث تاخیر در تحویل پروژه و حتی توقف ساخت تا مدت زیادی شود.

چالش‌های حقوقی

خیلی ها هم هستند که از مشکلات قانونی و حقوقی که در قراردادهای پیچیده مشارکت به وجود می آید ترس دارند.

مدیریت پروژه

خیلی از مالکان به دلیل اینکه نمی توانند سازنده معتبر پیدا کنند زیر بار مشارکت نمی روند. مدیریت پروژه‌ های مشارکت در ساخت نیاز به نظارت دقیق و مدیریت کارآمد دارد. عدم مدیریت موفق پروژه و عدم صلاحیت سازنده تحویل واحدها را به تاخیر می اندازد و موجب افزایش هزینه‌ها می شود.

چالش ‌های بازار

تغییرات در بازار املاک و شرایط اقتصادی می ‌تواند منجر به افزایش قیمت ‌ها و کاهش تقاضا شود که در نهایت بر سودآوری پروژه‌ تأثیر می گذارد.

راهکارهای مدیریت چالش ‌های مشارکت در ساخت

مشارکت در ساخت فرصتی جذاب برای سرمایه‌گذاری است، اما چالش های آن خیلی ها را فراری می دهد. اما اگر بدانید چطور این چالشها را مدیریت کنید، مشارکت در ساخت برای شما فقط سودآوری خواهد داشت.

  • تحقیق دقیق: قبل از شروع به مشارکت در ساخت، تحقیق دقیق درباره اعتبار سازنده، تحقیق دقیق درباره ارزش زمین و تحلیل شرایط بازار بسیار حیاتی است.
  • توافقنامه دقیق: باید یک قرارداد دقیق و کامل بین طرفین مشارکت کننده تنظیم شود که شامل تمام شرایط مالی، زمانبندی، حقوق و وظایف هر طرف و جزئیات کامل پروژه باشد تا بعدها هیچ مشکل قانونی و حقوقی به وجود نیاید.
  • مشورت با متخصصان: مشورت با متخصصان و افراد کار بلد در زمینه ساختمان، مالی و حقوقی قطعا کمک بسیاری می کند تا مطمئن ترین انتخاب را داشته باشید.

همه‌ چیز را به ما بسپارید

در وب ‌سایت املاک سامان ملک شما می ‌توانید برای مشارکت در ساخت در شهر یزد اقدام کنید.

کافی است که به ما بگویید سازنده ساختمان در یزد هستید و به دنبال ملک جهت مشارکت می گردید یا مالک زمین هستید و به دنبال سازنده برای مشارکت می گردید. ما برای شما مالکان و سازندگان معتبر و قابل اطمینان پیدا می کنیم.

هم چنین می توانید برای موارد زیر روی ما حساب کنید و سرمایه گذاری پرسودی تجربه کنید:

  • ارائه جامع ترین قرارداد مشارکت در ساخت اتحادیه املاک
  • گرفتن استعلام سازنده ساختمان یزد و مالک
  • محاسبه سهم مالک و سازنده ساختمان یزد
  • داوری در قراردادهای مشارکت در ساخت
  • راهنمایی جهت گرفتن انواع مجوزها
  • مشاوره قرارداد مشارکت در ساخت
  • تعیین متراژ، سطح اشغال و ...

انتهای رپرتاژ آگهی

  • شنبه/ ۲۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402082014348
  • خبرنگار :