استقبال سرخه‌ای‌ها از دومین جشنواره غذاهای محلی

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه گفت: دومین جشنواره غذاهای محلی شهرستان سرخه برگزار شد.

حسن عربی ۲۰ آبان با بیان اینکه جشنواره غذا با هدف افزایش نشاط اجتماعی و معرفی غذاهای سنتی و ایرانی برگزار شد، اظهار کرد: در این جشنواره دوازده غرفه غذاهای محلی بانوان در بخش آزاد، غرفه دانش‌آموزی، بسیج خواهران، رستوران‌های بین‌راهی و... به رقابت پرداختند.

وی با اشاره به انتخاب برترین های آشپزی در این جشنواره غذای محلی گفت: پس از داوری، از ۱۲ نفر برتر جشنواره با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: احیاء و زنده نگه‌داشتن آداب‌ورسوم فراموش‌شده و غذاهای بومی و محلی مناطق، علاوه بر حفظ آن‌ها برای نسل‌های آینده، موجب معرفی آن منطقه به گردشگران و توسعه گردشگری می‌شود.

عربی با اشاره به استقبال خوب مردم از این جشنواره یادآوری کرد: دومین جشنواره غذاهای محلی شهرستان سرخه با استقبال بی‌نظیر گردشگران و علاقه‌مندان و با حضور فرماندار و بخشدار شهرستان سرخه، شهردار سرخه، اعضای شورای اسلامی شهر سرخه و جمعی از بانوان شهرستان سرخه برگزار شد.
انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402082014333
  • خبرنگار :