رضا بهراملو اظهار کرد: تویسرکان دارای دومین برند جهانی شد بهطوریکه نظام کاشت، داشت و برداشت گردوی تویسرکان توسط فائو ثبت جهانی شد.
وی با اشاره به اینکه میزان برداشت گردو در تویسرکان بیش از ۱۹ هزار تن است، افزود: کیفیت و برند این محصول زبانزد است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خاطرنشان کرد: پیش از این نیز انگور ملایر از استان همدان در نظام میراثی کشاورزی جهان جیاس فائو به ثبت رسیده بود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان همدان، وی با تأکید بر اینکه ۵۸ درصد از باغات تویسرکان گردو است، گفت: جهانی شدن گردو نیز نشان از منحصربفرد بودن آن دارد.
وی با بیان اینکه ثبت جهانی نظامهای میراث کشاورزی که تاکنون در سازمان فائو ثبت شده بود، به ترتیب قنات کاشان، انگور ملایر، زعفران گناباد و انجیر استهبان بود، خاطرنشان کرد: گردوی تویسرکان به عنوان پنجمین ثبت جهانی کشاورزی کشور و دومین ثبت جهانی کشاورزی استان در جیاس فائو ثبت شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان با تأکید بر اینکه ثبت گردوی تویسرکان در ۱۸ آبان ماه جاری در جیاس فائو ثبت شده است، اضافه کرد: همدان تنها استان کشور است که تاکنون موفق به ثبت دو نظام کشاورزی در فائو شده است.
انتهای پیام