به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، حجتالاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی امروز، ۱۸ آبان در رابطه با آخرین وضعیت کارخانه مخابرات راه دور شیراز (ITI) گفت: کارخانه آی تی آی دارای مشکلات متعددی اعم از مشکلات قضایی و اجرایی بود که دادگستری فارس با تأکیدات و پیگیریهای رئیس قوه قضاییه مشکل اصلی قضایی که موضوع مزایده کارخانه بود را بررسی و در چارچوب قانون اقدام به حل موضوع کرد.
رئیس کل دادگستری فارس افزود: در اقدام دستگاه قضایی در راستای احیای کارخانه مقرر شد بانک ملی ایران به عنوان برنده مزایده پس از تملک کارخانه به صورت شش دانگ جهت احیا و شروع به کار کارخانه، این واحد تولیدی را به کنسرسیومی متشکل از کارخانه ITMC به عنوان شخصیت حقوقی دارای امکانات فنی و تخصصی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، شرکت آسیاتک و بنیاد برکت واگذار کند.
وی با اشاره به تعطیلی نزدیک به دو دههای کارخانه و فرسودگی ماشینآلات آن گفت: مجموعه قضایی برای احیای مجدد این کارخانه، اقدام به راهاندازی آن با حمایت از کنسرسیوم تشکیل شده کرد که در حال حاضر نیز بخشهای مختلف کارخانه ITI فعال و در حال تولید و تأمین تجهیزات مخابراتی است و روند فعالیت کارخانه پس از سفر رئیس قوه قضاییه با نظارت مستمر کارگروه قضایی ادامه دارد.
رئیس کل دادگستری استان فارس با تأکید بر اینکه بازدیدهای مکرر در فواصل مختلف توسط مقامات قضایی مؤید این امر است، گفت: در خصوص مشکلات اجرایی کارخانه ITI در سفر رئیس دولت تفاهم نامهای با کنسرسیوم مذکور منعقد و به امضاء مسئولان از جمله رئیس بانک ملی ایران رسید که این امر باید از طرف دولت پیگیری و اجرایی شود و در این زمینه دولت تکلیف قانونی جهت اجرا و حمایت از ادامه تولید و تکمیل اقدامات گذشته قضایی دارد.
موسوی در خصوص اقدام اولیه دستگاه قضایی در خصوص راهاندازی کارخانه تصریح کرد: اقدام قانونی دادگستری در راستای وظایف محوله در رفع موانع تولید بوده و همین اقدامات حمایتی مجموعه قضایی باعث تقویت انگیزه کنسرسیوم برای ورود به موضوع احیای کارخانه شده است.
رئیس کل دادگستری فارس ضمن تأکید بر فعالیت کارخانه در بخشهای مختلف پس از احیا متذکر شد که مسئولان دولتی هر چه زودتر نسبت به اجرای تفاهمنامه اقدام اجرایی را در دستور کار قرار دهند.
معاون قضایی و جانشین رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری فارس نیز در این مورد با بیان اینکه در تفاهمنامه امضا شده در حاشیه سفر رئیس دولت به استان فارس، متأسفانه سهواً یا عمداً از شرکت ITMC که در حال حاضر مدیریت فنی و تولید کارخانه را در اختیار دارد، دعوت نشده بود، گفت: این موضوع به لحاظ دفاع از حقوق قانونی شرکت طرف قرار داد با اعتراض نماینده دستگاه قضایی مواجه شد و نام شرکت ITMC نیز به عنوان یکی از طرفین تفاهم نامه قید شد.
مسعود رحمانی در تشریح برخی مفاد تفاهمنامه نیز بیان کرد: در تفاهمنامه منعقد شده در جریان سفر رئیس دولت به استان فارس مقرر شده بود تا ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بررسی، تحقیقات و رایزنیهایی را ظرف یک ماه در تهران در خصوص رسمیت بخشیدن به تفاهم نامه انجام دهد و پیش از اتمام موعد مذکور نتیجه قطعی را به استان فارس اعلام کند که در ایام گذار از این مهلت تعیین شده قرار داریم.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان فارس با تأکید بر اینکه مجموعه قضایی فارس تفاهمنامه مذکور که در راستای تکمیل اقدامات گذشته دادگستری استان و ادامه فرایند تولید کارخانه ITI است را محترم میشمارد، گفت: تا اتمام زمان تعیین شده در تفاهمنامه، مجموعه قضایی به موضوع ورودی نخواهد داشت، اما پس از اتمام مهلت تعیین شده دادگستری فارس با قدرت مصوبات جاری پیش از سفر رئیس دولت به استان فارس را دنبال خواهد کرد.
وی در پایان تصریح کرد: قرار داد قبلی دادگستری فارس با شرکت ITMC مبنی بر اجاره کارخانه ITI و پیگیری روند تولید از حیث حقوقی در حال حاضر لازم الاجرا و بدون توقف ادامه دارد.
انتهای پیام