به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری ساری، احسان مراد فر، احیای فرهنگ بومی و سنتهای دیرین را از رویکردهای این سازمان برشمرد و افزود: احیا و زنده نگه داشتن آداب و رسوم فراموش شده و غذاهای بومی و محلی علاوه بر حفظ آنها و انتقال به نسلهای آینده موجب معرفی آن منطقه به گردشگران و توسعه گردشگری میشود.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ساری به برگزاری جشنواره «کئی پِلا» در ساری اشاره کرد و گفت: جشنواره غذا فرصتی برای معرفی برندهای غذایی و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی بوده که امسال سومین دوره آن در حال برگزاری است.
وی افزود: این جشنواره که از ۱۵ آبان در بوستان ولایت کارش را آغاز کرد، مطابق با برنامهریزی صورت گرفته مقرر بود ۱۹ آبان ماه به پایان برسد اما با استقبال پرشور همشهریان تا روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه ادامه دارد و علاقهمندان میتوانند از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب از غرفههای این جشنواره بازدید به عمل آورند.
مرادی فر ادامه داد: بازیهای بومی محلی، موسیقی محلی، تئاتر، برگزاری مسابقات و سرگرمیها، ایستگاه نقاشی کودک و نمایشگاه صنایع دستی از جمله برنامههایی است که همزمان با این جشنواره اجرا میشود. همچنین نمایشگاه تخصصی خلاقیت ویژه رده سنی ۳ تا ۱۸ سال نیز همزمان در محل دائمی نمایشگاههای بوستان ولایت در حال برگزاری است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ساری از زحمات محمدحسین قبادی شهردار مرکز استان و معاونان شهردار و حمایتهای اعضای شورای اسلامی شهر به ویژه رئیس کمیسیون فرهنگی و ناظر سازمان فرهنگی در آن شورا قدردانی کرد و گفت: تمامی این دستاوردها ثمره حمایتها و تلاش شبانه روزی مدیران و کارکنان فعال سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ساری است.
انتهای پیام