رونمایی از پوستر هفته کتاب در همدان

آیین رونمایی از پوستر هفته کتاب نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در منزل شخصی علی‌ جهانپور نویسنده همدانی با حضور مدیران استان، نماینده مردم همدان در مجلس، نویسندگان و شاعران برجسته استان همدان برگزار شد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور و نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی پنجشنبه ۱۸ آبان در این آیین، اظهار کرد: استان همدان در طول تاریخ آسمانش پر ستاره بوده و هست و فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با جمعی از مردم و مسئولان استان همدان نیز بر همین نکته تأکید می‌کند.


حمیدرضا حاجی‌بابایی با بیان اینکه علی جهانپور یکی از ستاره‌های فروزان آسمان پر ستاره استان همدان است، افزود: معرفی گنجینه‌ها کار بسیار بزرگی است که توسط کتابخانه‌های عمومی انجام می‌شود تا جامعه، فرهیختگی علمی و ادبی خود در شهر را نشان دهد و گفتارهای صالح به جای گفتارهای بی ریشه و بی حساب کتاب در جامعه نشر و نمو پیدا کند. 


وی با تأکید بر اینکه امروز از علی جهانپور به عنوان یک معلم تقدیر می‌شود، تصریح کرد:  وقتی سخن از معلم می‌شود همه هنرها از جمله نویسندگی، نقاشی، کارگردانی و  را در بر می‌گیرد.


بیش از یک هزار و ۳۰۰ برنامه در هفته کتاب


مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان نیز در این آیین، اظهار کرد: هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از ۲۳ تا ۳۰ آبان ماه با شعار «آینده خواندنی است»برگزار خواهد شد و یک هزار  و۳۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی سطح استان همدان در نظر گرفته شده است.


عاطفه زارعی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های اصلی هفته کتاب سال جاری در استان همدان قدرشناسی از نویسندگان بومی است، افزود: به همین منظور برای آشنایی بیشتر جامعه و قدردانی از زحمات نویسندگان رونمایی از پوستر هفته کتاب نهاد کتابخانه‌های عمومی در منزل نویسنده بومی همدانی برگزار شد.


وی تأکید کرد: با توجه به شعار امسال یعنی آینده خواندنی است کتابخانه‌های عمومی به صورت ویژه بر روی کودکان و نوجوانان تمرکز کردند و برنامه‌های مختلفی به همین منظور پیش بینی شده است.


نویسنده کتاب شکوه الوند نیز در این آیین اظهار کرد:  قلم بسیار مقدس است و قرآن مجید در بسیاری از آیات به قلم و اهمیت آن تأکید و نگاه‌ها را به آن معطوف کرده است.


علی جهانپور با بیان اینکه ۴۷ سال به کار تدریس اشتغال داشتم، افزود: در زمانی که تدریس می‌کردم زمان زیادی برای نوشتن نداشتم اما ورزش کوهنوردی را بسیار انجام می‌دادم و علاقه عجیبی به الوند داشتم به همین منظور موارد را نوشته و نگهداری کردم تا اینکه در زمان جنگ تحمیلی همه یادداشت را در حیاط خانه در گودالی دفن کردم، پس از این اقدامی مدت زمانی گذشت تا اینکه بمباران انجام و خانه ما خراب شد پس از پایان جنگ فرزندانم را جمع کردم و گفتم در حیاط خانه ما گنج هست که همراه با هم دست نوشته‌ها را درآوردیم. 


وی با بیان اینکه در  سال ۷۳ بازنشسته شدم و کتاب شکوه الوند را بر اساس همان نوشته به چاپ رساندم، تصریح کرد: سپس کتاب‌های دیگر را به نگارش درآوردم، همه کتاب‌های نویسنده مثل بچه‌های آدمی می‌مانند. 

انتهای پیام 

  • پنجشنبه/ ۱۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402081813280
  • خبرنگار : 50035