به گزارش ایسنا، حسام رسولی ۱۸ آبان در جلسه با قائم مقام و معاون تحقیق و توسعه شرکت کشت و صنعت دامپروری پارس اظهار کرد: شبکه بزرگ جهاددانشگاهی ظرفیت بسیار خوبی برای همکاری های تحقیق ، توسعه و بهبود فناوری در شرکت های کشت و صنعت دارد.
وی ادامه داد: با مطالعات اولیه برخی پیشنهادات مشخص برای کشت و صنعت پارس داریم و امیدواریم امسال در چند زمینه از جمله صنایع تبدیلی همکاری عملی کلید بخورد.
در ادامه طلوعی با اشاره به پیشینه و فعالیتهای شرکت اظهار کرد: شرکت پارس بیشتر در زمینه تولید بذر به صورت تخصصی در کشور فعالیت دارد و حدود ۷۰ درصد تولید بذر ذرت کشور و ۱۰۰ درصد بذر کلزای زمستانه و همچنین تولید قابل توجه بذر گندم و جو توسط این شرکت صورت می گیرد.
وی ادامه داد: حدود یک پنجم اراضی کشاورزی کشت و صنعت مغان ، مساحتی برابر ۸۵۰۰ هکتار در اختیار شرکت کشت و صنعت پارس است که ۳۵۰۰هکتار آن دیم و ۵۰۰۰ هکتار اراضی آبی است.
قائم مقام شرکت کشت و صنعت پارس عمده ماموریت های شرکت پارس را افزایش تولید بذر محصولات راهبردی کشاورزی و تلاش برای افزایش سطح زیر کشت اراضی آبی با استفاده از سیستمهای نوین آبیاری تحت فشار و اجرای طرحهای توسعهای برای افزایش تولید در واحد سطح با استفاده از تکنولوژیهای نوین زراعی عنوان کرد.
قائم مقام شرکت کشت و صنعت پارس همچنین از همکاری های بین المللی این شرکت با شرکت های چند کشور خارجی خبر داد.
همچنین در ادامه این جلسه، خدا دوست، معاون تحقیق و توسعه شرکت کشت و صنعت پارس با اشاره به موضوع فعالیت شرکت بیان کرد: تهیه و اجرای طرحهای مربوط به امور کشاورزی اعم از زراعت، دامپروری، باغداری و تولید محصولات خارج از فصل و گلخانهای از فعالیت های این شرکت هست.
وی لزوم به کار بردن روشهای جدید علمی و فنی به منظور بهرهوری بیشتر و بهتر، ایجاد تأسیسات و صنایع لازم جهت تولید، فرآوری و توزیع محصولات کشاورزی را مطرح کرد.
در پایان جلسه مقرر شد تفاهم نامه همکاری بین دو مجموعه منعقد شود و پروژههای همکاری ظرف یک ماه شروع شود.
انتهای پیام