به گزارش ایسنا، مسئول پویش نذر طبیعت از برنامه مشترک اتم و این پویش برای کاشت صد هزار نهال بومی در کشور خبر داد و گفت: با توجه به اینکه بنده در فضای طییعت و حیات وحش فعالیت کردم بر این اساس متوجه شدم این حوزه نیاز به کمک و حمایت دارد و جمعیت حیات وحش با مشکل آب و تغذیه مواجه هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: ایده نذر طبیعت ریشه در افکار مذهبی ما دارد من این ایده را در بعد وسیع تر یعنی در حیات وحش گسترش دادم تا با کمک این ایده مشکل اب و علوفه حیات وحش را برطرف کنیم.لذا این ایده از سال ۹۵ عملیاتی شد در این راستا آبشخورهای زیادی در کشور تهیه کردیم و حتی برای تغذیه یا درمان حیوانات افراد زیادی داوطلب شدند.
مسئول پویش نذر طبیعت خاطر نشان کرد: پس از گسترش این پویش ما در حال حاضر حدود ۲۰ هزار حامی طبیعت داریم که قدمی برای حفظ طبیعت و حیات وحش برمیدارند. در این راستا حتی لوازم التحریری را با آرم طبیعت طراحی کردیم تا فرهنگ سازی لازم در این عرصه بهخصوص در مناطق محروم صورت بگیرد.
بحری افزود: ما یک سازمان غیردولتی به نام انجمن نذر طبیعت راه اندازی کردیم و در این زمینه سایتی نیز طراحی شد که در آن پروژه هایی را به صورت ماهیانه تعریف می کنیم و حامیان می توانند کمک های خود را از طریق این سایت ارسال کنند. ما حتی گزارش پروژه ها را در سایت قرار می دهیم.
وی در پایان به پروژه درختکاری اشاره کرد و گفت: درخت کاشتن راحت است اما نگهداری از آن مسولیت سنگینی دارد و باید اصول آن را بدانیم تا ضربه ای به منابع طبیعی و آب وارد نشود ما در این پویش تلاش کردیم در هر منطقه ای درخت بومی همان منطقه را بکاریم؛ نمونه آن بادام کوهی است. برنامه ما استفاده از ظرفیت الگوها و تجربه های موفق کشور برای کاشت سالیانه صد نهال به این سبک است.
به گزارش ایسنا، دومین دورهمی نوآوران اجتماعی کشور امروز، ۱۸ آبان ماه در سه حوزه سلامت، آموزش و کسب و کارهای اجتماعی که جزء زیر فهرستهای اصلی نوآوری اجتماعی در جهان است، در پاساژ چارسو برگزار شد.
انتهای پیام