به گزارش ایسنا، حجتالاسلام جوادی آملی افزود: این ابعاد مختلف برای یک انسان به حق هنرمندی می آورد و جهات ارزشمندی را برای جامعه ما ایجاد میکند، اسلام میتواند چنین انسانهایی را به این زیبایی و هنرنمایی ارائه کند.
جوادی آملی درباره لطافت در بیان آیتالله فاطمی نیا سخنی از ایشان را نقلکرد و گفت: ایشان همیشه میگفت من اهل قسم نیستم ولی مجبورم، دلم می سوزد یککلمه میگویم آقایان، خانمها بشنوید به حضرت زهرا(س) قسم، اگر لطیف نباشید چیزی گیرتان نمیآید خودتان را معطل نکنید.
آیت الله فاطمی نیا از وجوه ادبیات و شعر عرفانی برخوردار بود/ لزوم استفاده هنرمندان از چهرههایی نظیر آیتالله فاطمینیا
فرزند آیتالله جوادی آملی در حاشیه این آئین در گفت و گو با فرهنگ گفت: هنرمندان چهرههایی نظیر آیتالله فاطمینیا را آنطور که باید نمیشناختند و از آنها برای افزایش معنویت در هنرهایشان استفاده نکردند.
منوچهر صدوقیسها فیلسوف، عرفانپژوه، نویسنده و حقوقدان نیز در آیین بزرگداشت آیتالله فاطمینیا گفت: در این آئین باید از مباحثی صحبت کنیم که خود ایشان دربارهاش سخن میگفتند.
ماجرای درخواست معاون امیر دوبی از استاد فاطمینیا برای بازدید از کتابخانه مخصوص
وجوه بینالمللی شخصیتی آیتالله فاطمینیا به بیان «صباح زنگنه» تحلیلگر مسائل غرب آسیا و نماینده پیشین ایران در سازمان همکاری اسلامی در این آئین تشریح شد.
زنگنه با بیان خاطره ای گفت: معاون امیر دوبی و رییس شورای اقتصادی دوبی که بزرگترین کتابخانه آثار خطی را در دوبی جمع آوری کرده بود از آیت الله فاطمی نیا درخواست می کرد که کتاب های ما را ببینید و ما را راهنمایی کنید؛ این یکی از ابعاد شخصیتی آیت الله فاطمی نیا است که ایشان را بهتر بشناسیم.
وی افزود: آیت الله فاطمی نیا در آثار خود جوانان را به سمت شناخت نهج البلاغه سوق دادند.
آیین رونمایی از کتاب «نکتهها و گفتهها» گزیده بیانات آیتالله فاطمینیا با حضور فرزند ایشان و فرزند آیتالله جوادی آملی
پایان بخش آیین گرامیداشت آیت الله فاطمی نیا که با حضور بیت این عالم گرانقدر و جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه در محل انجمن مفاخر برگزار شد، رونمایی از کتاب «نکته ها و گفتهها» و تجلیل از بیت این عالم گرانقدر بود.
انتهای پیام