به گزارش ایسنا، درپی اظهارات یکی از مقامات رسمی رژیم صهیونیستی درباره استفاده از بمب اتم علیه مردم بیگناه و بیدفاع غزه، رئیس جمهور کشورمان در جلسه امروز هیات دولت گفت: امروز حقانیت موضع جمهوری اسلامی ایران در خطرناک دانستن وجود این رژیم تروریست برای جامعه بشری و ضرورت مقابله با آن و دفاع از حقوق مردم مظلوم فلسطین بر همگان اثبات شده است.
سید ابراهیم رئیسی بعد از این جلسه، در رأس هیات عالیرتبه سیاسی و اقتصادی و به دعوت رسمی امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان، تهران را به مقصد دوشنبه ترک کرد و قرار است پس از این سفر به دعوت رسمی «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان و به منظور شرکت در شانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاریهای اقتصادی «اکو» به این کشور سفر کند.
رئیسی پیش از عزیمت به دو کشور منطقه آسیای میانه، با بیان اینکه «این منطقه در سیاست خارجی دولت مردمی جایگاه ویژهای دارد»، تصریح کرد: از ابتدای دولت تاکید کردیم که ظرفیت قابل توجهی در کشورهای آسیای میانه وجود دارد و تقویت ارتباط جمهوری اسلامی ایران با این کشورها در دستور کار دولت است.
رئیس دولت سیزدهم پس از ورود به فرودگاه بینالمللی دوشنبه در محل قصر ملت دوشنبه به صورت رسمی مورد استقبال رئیس جمهور تاجیکستان قرار گرفت.
بلافاصله پس از برگزاری مراسم استقبال، ملاقات خصوصی روسای جمهور در قصر ملت و مذاکرات دوجانبه هیئتهای عالیرتبه دو کشور برگزار شد و روسای جمهور و مقامات عالیرتبه ایران و تاجیکستان یک بیانیه مشترک و ۱۸ سند و تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
****
وضعیت ناوگان هوایی کشور و تمهیداتی که باید در طول اجرای برنامه هفتم توسعه برای ارتقای این ناوگان اندیشیده شود، موضوعی بود که در گفت و گوی ایسنا با رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مطرح شد.
محمدرضا رضایی کوچی در این باره با اشاره به اینکه نیاز ناوگان هوایی کشور ۴۰۰ هواپیما است اما حدود ۱۵۰ هواپیمای فعال داریم، توضیح داد: برای جبران این فاصله در تلاش هستیم تا از ظرفیت هواپیماهای خارجی در مسیرهای داخلی در طول اجرای برنامه هفتم توسعه استفاده کنیم.
همچنین رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در نامهای به وزیر آموزش و پرورش پیشنهادی را در مورد داوطلبان کنکور مطرح کرد و نوشت: فرصت بیشتری برای ترمیم معدل به تعداد حداقل سه یا چهار بار به داوطلبان کنکور داده شود.
****
امروز همچنین «همایش ملی فرصتها و تهدیدهای نوپدید دریایی» با حضور مشاور فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.
سرلشکر یحیی صفوی در بخشی از اظهاراتش در این همایش با اشاره به اینکه تهدیدات آینده علیه ایران دریاپایه و هواپایه است، افزود: دریا یک فرصت و یک تهدید است. فناوری یک قدرتی است که هر دو طرف میتوانند استفاده کنند. راهبرد دشمن را باید درست تشخیص دهیم و راهبرد خودمان را باید درست تدوین کنیم و از تکنولوژیها و فناوریهای جدید در این زمینه بهره ببریم.
در حاشیه همین همایش مشاور فرمانده کل قوا با بیان اینکه سواحل جنوب به ویژه در مکران و نیز سواحل شمالی کشور میتواند مثل نقش کشف نفت در ایران عمل کند، اظهار کرد: این سواحل در پیشران اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی تمدنی ایران موثر است و در این همایش هم بر چگونگی استفاده از بندرها و اقتصاد دریامحور و حضور در اقیانوسها کار علمی انجام شده است.
در بخش دیگری در این مراسم دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری، سپاه پاسداران را مظهر اقتدار جمهوری اسلامی دانست و افزود: اقتدار جمهوری اسلامی در عرصه دریا، زمین و هوا باعث تحمیل اراده بر قدرتهای سیاسی دشمن و عقبنشینی آنان شده و نیروی دریایی سپاه پاسداران نیز اجازه قدرتنمایی به هیچ کشوری را در خلیج فارس نمیدهد.
در مراسم دهمین سالگرد ارتحال مرحوم حبیب الله عسگراولادی هم که با حضور اعضای حزب موتلفه اسلامی، مدیران و کارکنان کمیته امداد امام خمینی(ره)، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسولان کشوری و فعالان سیاسی، دوستداران آن مرحوم و خانواده ایشان در موسسه فرهنگی شهدای موتلفه اسلامی برگزار شد، محمدجواد لاریجانی گفت: مرحوم عسگر اولادی نه تنها خود دارای تواضع بسیار بود، به ما نیز یاد می داد که چگونه متواضع باشیم. در دولت های گذشته دیدیم که خودشیفتگی چه بلایی بر سر مملکت ما آورد.
****
امروز همچنین وزیر کشور در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین مطالبی را پیرامون برگزاری انتخابات اسفند ماه مطرح کرد و تاکید کرد که انتخابات تلاش مستمر همه دست اندرکاران نظام را می طلبد، چرا که دشمن تلاش می کند مشارکت ضعیف شود و انتخابات را بی اثر جلوه نماید.
احمد وحیدی افزود: حجم داوطلبین در انتخابات مجلس شورای اسلامی قابل توجه است و شبکه امامت جمعه و اقشار مختلف مردم باید نسبت به برگزاری هرچه باشکوه انتخابات تلاش و همت کنند. دشمنان تلاش می کنند با انتشار حرفهای غلط به انتخابات ضربه بزنند ولی هر سه قوه تلاش میکنند تا انتخابات به باشکوهترین شکل ممکن برگزار شود.
به گزارش خبرنگار ایسنا، با توجه به ثبت نام داوطبان ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، تا پایان ساعت ۱۸ دیروز(سه شنبه) ، ۸۸ نفر ثبت نام کردند که از این میان ۶۹ درصد داوطلبان سابقه نمایندگی در مجلس خبرگان دارند. ۳۰ نفر عضو مجلس فعلی خبرگان هستند و ۵۹ درصد سابقه ایثارگری دارند. حدود ۲۵ درصد داوطلبین بین ۴۰ تا ۵۰ سال، ۲۸ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ سال، ۲۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ درصد و ۱۷ درصد بیش از ۷۰ سال سن دارند. بیشترین ثبت نام ها در استان های ایلام، زنجان، سمنان، قم، کردستان، کرمانشاه، تهران، اصفهان، مازندران و آذربایجان غربی انجام شده است.
انتهای پیام