به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران(اسکودا)، در این مراسم جعفر کوشا رئیس اسکودا ضمن عرض خیر مقدم به رئیس کانون وکلای فدرال روسیه و هیئت همراه اظهار کرد: قبل از هر چیز باید از آقای رحیمی وزیر دادگستری برای تدارک این دیدار تشکر کنم.
رئیس اسکودا در ادامه ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: جا دارد در ابتدا جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و غزه را محکوم کنیم. امروز جهان شاهد جنایت علیه بشریت در غزه است. ما در اینجا از کانونهای وکلای سراسر دنیا تقاضا داریم صلح، حقوق بشر و امنیت انسانی را فریاد بزنند و مصرانه خواهان پیگیری جنایات رژیم اسرائیل در دیوان کیفری بینالمللی شوند.
کوشا در ادامه با تاکید بر ضرورت همکاری جامعه وکلا در سراسر جهان گفت: بر اساس آماری که ما در دست داریم، در روسیه ۸۰ هزار وکیل دادگستری وجود دارد که ۵۱ درصد آنها را آقایان و ۴۹ درصد دیگر را بانوان تشکیل میدهند که بر اساس حقوق و وظایف خود اقدام به وکالت میکنند.
وی در ادامه با اشاره به قدمت کانون وکلای دادگستری در ایران گفت: کانون وکلا در ایران قدمت دیرینهای دارد و از سال ۱۳۳۳ هجری شمسی تا به امروز مشغول انجام رسالت اصلی خود است. در ساختار کانون وکلای ایران، وقتی یک نفر لیسانس حقوق را از دانشگاه اخذ میکند، میتواند در آزمون اخذ پروانه وکالت شرکت و پس از پذیرفته شدن در این آزمون و گذراندن مراحل کارآموزی وکالت خود، پروانه وکالت پایه یک دادگستری را اخذ کند.
عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با اشاره وجود وکالت تخصصی در نهاد وکالت ایران، تصریح کرد: حق دفاع در ایران برای حفظ حقوق مردم، امری بسیار مهم و قابل پیگیری است. برای ما در کانون وکلا نیز حاکمیت قانون و دفاع از حقوق ملت هدف اصلی است.
رئیس اسکودا در پایان با تاکید بر اینکه بدون شک دغدغه ما در نهاد وکالت، حفظ استقلال وکلای دادگستری، گفت: حفظ این استقلال به نوعی خط قرمز ما و جوهره ذاتی نهاد وکالت در ایران به حساب میآید و ما سعی داریم تا این استقلال را با همین ارزشها به نسلهای بعدی منتقل کنیم.
در ادامه این مراسم نیز خانم اسوتلانا ولادینا رئیس کانون وکلای فدرال روسیه ضمن تشکر از میزبانی اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران عنوان کرد: بدون شک ما به عنوان نمایندگان حرفهای نهاد وکلا باید بتوانیم این نهاد را به صورت پایدار حفظ کنیم و در این راستا استقلال و خودمختاری کانونهای وکلا بسیار مهم و دارای اهمیت است.
به گفته وی، روسیه به دلیل وسعت جغرافیایی، در هر شهر یک کانون وکلا دارد؛ به عنوان مثال در مسکو ۱۲ هزار نفر از وکلا مشغول به فعالیت هستند.
رئیس کانون وکلای فدرال روسیه در پایان خاطرنشان کرد: تمام وکلا در روسیه ضمن تبعیت از قوانین روسیه، از حق دفاع برخوردار هستند که مهمترین و اصلیترین شاخصه آنها سوگند یاد کردن است که باید آن را شالوده حق دفاع از مردم قلمداد کرد.
انتهای پیام