ناصر فخرموحدی در دومین کارگاه علمی تخصصی زعفران با رویکرد اقتصادی در شهرستان فاروج گفت: باید برای ارتقاء زیرساخت های کیفی و کمی در محصول زعفران میزگرد و رویدادهای تخصصی باحضور همه حلقه های زنجیره اعم از تولید، بازاریابی و متخصصین علمی برگزار شود .
وی برگزاری رویدادهای تخصصی در حوزه محصولات زعفران را منجر به تکمیل این زنجیره اقتصادی دانست و افزود: به دنبال ثبت و صادرات محصول زعفران باکیفیت فاروج تحت برند شهرستان هستیم و برای این امر جلسات متعددی با معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه هم برگزار شده است.
وی ادامه داد: ۱۳ زنجیره ارزش در استان شناسایی شده که یکی از مهم ترین زنجیره های ارزش، محصول زعفران است که سرمایهگذاری این زنجیره در شهرستان فاروج بوده و برای تکمیل این زنجیره نیازمند ورود متخصصین و تزریق اعتبار هستیم.
در ادامه نیز فرماندار شهرستان فاروج نیز با بیان اینکه این شهرستان سومین تولید کننده بزرگ زعفران در کشور است، گفت: در زمینه صنایع تبدیلی این محصول نیازمند توجه ویژه می باشد.
عبدالرضا فرزانه افزود: هماهنگی لازم جهت بازدید سرمایه گذاران فاروجی از بازه های تولید و بسته بندی زعفران در شرکت های پیشرو صورت پذیرد تا بتوان فناوری های جدید را در زمینه زعفران در فاروج به کار بست.
انتهای پیام