رئیس سازمان امور دانشجویان جهاد دانشگاهی:

طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» متحول می‌شود

رئیس سازمان امور دانشجویان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه طراحی و برگزاری نوزدهمین دوره طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» با نوآوری‌ها و خلاقیت‌هایی همراه است، افزود: در دوره جدید با تمرکز و تاکید بر امر جهاد تبیین و آشناسازی دانشجویان و دانش‌آموزان با دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی، سبد اردویی را طراحی کردیم.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا فریدزاده در آیین اختتامیه هجدهمین دوره طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» که ظهر امروز، سه‌شنبه ۱۶ آبان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد؛ اظهار کرد: حدود ۲۵ سال از عمر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی می‌گذرد و این سازمان با نوآوری‌های خود تلاش کرده است که در دانشگاه‌ها اثرگذار باشد. 

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد دانشجو محور است،افزود: این موضوع نه تنها در باور ما وجود دارد بلکه با عمل خود نیز ثابت کرده‌ابم که دانشجو محور هستیم و دانشجویان می‌توانند در امور مختلف اثرگذار باشند.

فریدزاده با بیان اینکه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی دارای ۴۴ شعبه در سطح کشور است، افزود: عنوان «سازمان» و «دانشجو» دارای تناقض هستند اما در کنار هم قرار گرفته‌اند. چرا که هنگامی که سخن از سازمان به میان می‌آید منظور یک نظم و ترتیب است اما این موضوع با شور و نشاط دانشجویی در تضاد است.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه طراحی و برگزاری نوزدهمین دوره طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» با نوآوری‌ها و خلاقیت‌هایی همراه است، افزود: در دوره جدید با تمرکز و تاکید بر امر جهاد تبیین و آشناسازی دانشجویان و حتی‌المقدور دانش‌آموزان با دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی، سبد اردویی طراحی کردیم که با رویکرد اردوهای تخصص‌محور شامل طرح‌های «فن فرهنگ»، «راه بلد» و «مهرباران» است که در سال جدید به اردوهای «ایران، مرز پرگهر» اضافه می‌شود. 

وی ادامه داد: مسابقات مناظرات دانشجویی همچون ملی ایران مرز پرگهر نیز دچار تغییر و تحول شده است. ما در نظر داریم که دانشجویان درباره مسائل تخصصی و فنی به بحث و تبادل نظر بپردازند.

فریدزاده با اشاره به آغاز پویش اختتامیه ۶۰ دقیقه‌ای از امروز گفت: در این برنامه‌ها نیز پویش سخنرانی ۵ دقیقه‌ای اجرا می‌شود. 

برنامه‌هایی با هدف آشنایی دانشجویان با پیشرفت‌های صنعتی

دکتر علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: طرح ملی ایران مرز پرگهر شامل اردوهایی است که با هدف آشنایی دانشجویان با پیشرفت‌های صنعتی کشور است. 

وی ادامه داد: کشور در سال‌های پس از انقلاب به پیشرفت‌های متعددی در حوزه صنعت دست یافته است و این پیشرفت در تمام عرصه‌ها مشهود است. امیدوارم که با برگزاری چنین برنامه‌هایی بتوانیم زمینه آشنایی دانشجویان که تصمیم‌گیران آینده کشور هستند با تحولات صنعتی کشور قراهم کنیم‌.

تقدیر از برگزیدگان مرز پرگهر

واحدهای برتر مجری اردوهای «ایران، مرز پر گهر» و شعب برتر سازمان دانشجویان ایران در اختتامیه هجدهمین دوره طرح ملی "ایران، مرز پرگهر" معرفی شدند.

شعب « سازمان علم و صنعت» و «سازمان گیلان» به عنوان برگزیدگان دوره هفدهم و واحدهای جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر، زنجان و قزوین به عنوان افراد برتر دوره هجدهم معرفی شدند. 

همچنین از شعب برتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شامل واحدهای زنجان و سازمان علوم پزشکی تهران به عنوان شعب «برتر» و واحدهای قزوین، فارس و هرمزگان نیز به عنوان شعب «شایسته تقدیر» معرفی شدند. 

همچنین از پوسترهای طرح‌های آتی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی رونمایی شد. 

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ آبان ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۸
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1402081612048
  • خبرنگار : 71664