معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان:

۲۰ درصد از کارخانه‌های آرد استان همدان از غنی‌سازی آرد تخطی می‌کنند

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه ۲۰ درصد از کارخانه‌های آرد استان از غنی‌سازی آرد تخطی می‌کنند، گفت: امسال ۲۰ درصد از کارخانه‌های آرد استان همدان غنی‌سازی آرد را انجام نمی‌دهند.

دکتر قدرت‌الله رستمی سه‌شنبه ۱۶ آبان در کارگروه گندم، آرد و نان استان همدان، اظهارکرد: مقرر شده تا پایان امسال یک تا سه کارخانه «آرد کامل» تولید کنند که تاکنون از سوی کارخانجات اعلام آمادگی نشده است.

وی با اشاره به غنی‌سازی آرد با افزون اسیدفولیک و آهن، تصریح کرد: در سال گذشته غنی‌سازی آرد به خوبی انجام می‌شد اما امسال ۲۰ درصد از کارخانه‌های آرد از این کار تخطی کردند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: برخوردهای ما با این کارخانه‌ها به صورت تذکر است تا کارخانه‌ها درگیر مراجع قضایی نشوند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز با تأکید بر اینکه خمیر مایه مورد نیاز نانوایان در بازار موجود است، گفت: کمبودی در زمینه خمیرمایه در بازار وجود ندارد اما چون استقبال از برند خمیرمایه فریمان بالاست، ممکن است گلایه‌هایی از این بابت وجود داشته باشد.

احمد شانیان با بیان اینکه ۶.۵ تن سهمیه خمیرمایه فریمان برای استان گرفته شده است، اظهار کرد: ۵۰ تن خمیرمایه در نانوایی‌های استان استفاده می‌شود که ۶.۵ تن آن از برند فریمان است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ آبان ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402081611874
  • خبرنگار : 50034