محمدرضا اسدی، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پدافند غیرعامل مجموعه اقدامهای غیرنظامی است که برای تحقق چهار هدف کاهش آسیبپذیری، افزایش پایداری ملی، استمرار خدمات اضطراری و تسهیل در مدیریت بحران و بازدارندگی انجام میشود.
وی افزود: طرحهای پدافند غیرعامل در تأسیسات آب و فاضلاب نیز با تأمین هدفهای افزایش پایداری و کاهش آسیبپذیری نیروی انسانی، ساختمانها و تأسیسات و تجهیزات زیربنایی آبرسانی یک ضرورت در حوزه پدافند غیرعامل است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان، تصریح کرد: هزینههای پیگیری، مصونسازی و ایمنسازی پیش از وقوع حادثه بسیار کمتر از هزینههای مقابله با تهدیدهای احتمالی است، بنابراین اجرای برنامهها پدافند غیرعامل در حوزه آب و فاضلاب به نوعی سرمایهگذاری محسوب میشود.
وی تأکید کرد: پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در شرکت آب و فاضلاب کاشان مبتنی بر سه محور مطالعه، اجرا و بهرهبرداری به منظور کاهش آسیب به ساختمانها، تأسیسات و تجهیزات آب و فاضلاب با رویکرد جلوگیری از نقصانهای کمی و کیفی آب و پساب در آب و فاضلاب است.
اسدی تصریح کرد: چالش اصلی ما کمآبی است که خسارتهای زیادی در بر دارد و مهمترین چالش پدافند غیرعامل موضوع تأمین آب است که بررسی راهکارهای آمادهسازی برای مقابله با تهدیدات دربارۀ تأسیسات آبرسانی کاشان انجام و چالشها شناسایی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان، گفت: شاخصهای اصلی روبرو شدن با مشکل بحران آب مورد مطالعات اساسی قرار گرفته است که شامل تأمین آب اضطراری، استحصال آب، تصفیه و انتقال یا ذخیرۀ آب، گندزدایی و توزیع آب در شرایط وقوع حادثه و مشخص شدن نقاط تهیۀ مولد برق است.
وی افزود: تأمین تانکر ثابت و سیار، آبرسانی سیار، حفر چاه، تجهیز چاه به آب شیرین کن، ساخت مخزنهای ذخیرۀ آب و ساخت خط انتقال از مهمترین موضوعهایی است که برای پدافند غیرعامل مورد بررسی قرار گرفته است.
اسدی تأکید کرد: آموزش همگانی برای مردم اهمیت بسیاری دارد، زیرا اگر مردم در عرصههای مختلف از جمله بلایا و حوادث آموزش ببینند خسارت بسیار کمتری را در عرصههای مختلف خواهیم داشت و شهروندانی که با اصول و فنون مدیریت بحران آشنا هستند، بهترین مدیران بحران هستند.
انتهای پیام