محمود امانیبنی اظهار کرد: فرودگاه بینالمللی مشهد از ابتدای دولت سیزدهم در زمینه رشد اقتصاد زیارت و افزایش ورود زائران داخلی و خارجی علی بن موسی الرضا(ع)، رویکرد ویژهای را دنبال کرده است.
مدیرکل فرودگاههای خراسانرضوی با بیان اینکه در راستای رویکرد جذب بیشتر زائران حرم علیبنموسیالرضا(ع) با همراهی نهادهای مرتبط با صنایع هوایی، اقدامات شاخصی انجام شده است، افزود: در این زمینه شاهد افزایش مسیرهای پروازی به شهر مشهد هستیم بهگونهای که اکنون بیشترین پرواز کشور بعد از تهران به مشهدالرضا(ع) انجام میشود.
امانیبنی در ادامه در تشریح آخرین وضعیت شاخصترین پروژههای عمرانی و توسعهای فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد گفت: با توجه به اینکه فرودگاه مشهد دروازه ورودی گردشگران خارجی و زائران رضوی محسوب میشود، شاهد اقداماتی نظیر خدمات فرودگاهی در سطح بسیار بالا به مسافران هستیم که قطعاً این خدمات در جذب گردشگر و ماندگاری آنها تاثیر بسزایی خواهد داشت.
مدیرکل فرودگاههای خراسانرضوی با بیان مطلب فوق خاطرنشان کرد: در حال حاضر پروژه توسعه ترمینال داخلی فرودگاه مشهد از پیشرفت فیزیکی بالایی درصدی برخوردار است و با توجه به پیشبینیها امسال به بهرهبرداری میرسد.
امانیبنی با تاکید بر شتاب پیشرفت فیزیکی پروژهای عمرانی فرودگاه مشهد در سال جاری تصریح کرد: همچنین افزایش پلهای تلسکوپی (ایربریج) فرودگاه مشهد جهت تسهیل در انتقال مسافران، یکی از تعهدات فرودگاه مشهد بوده که در حال حاضر از ۴ ایربریج در برنامه شرکت فرودگاهها، ۳ ایربریج عملیاتی شده است.
مدیرکل فرودگاههای استان خراسانرضوی همچنین از بهسازی ۸۰۰۰ متری اپرون فرودگاه مشهد در سال جاری خبر داد و اضافه کرد: از دیگر پروژههای عمرانی در دست اقدام این فرودگاه، توسعه اپرون (پارکینگ هواپیما) به مساحت ۷۲ هزار مترمربع است که در حال انجام بوده و تا پایان امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل فرودگاههای استان خراسانرضوی، امانیبنی همچنین ارتقاء سیستم فیبر نوری، تجهیز دوربینهای مدار بسته تمامی مجموعه ترمینالها و تکمیل صددرصدی ساختمان سپاه حفاظت هواپیمایی فرودگاه مشهد را از دیگر پروژههای عمرانی عنوان کرد و گفت: از دیگر طرحهایی که بهصورت ویژه در فرودگاه مشهد دنبال شد، سامانه کمک ناوبری ILS جدید این فرودگاه است که جایگزین سامانه قدیمی با قدمت ۲۶ سال شده است.
انتهای پیام