اسدالله عباسی امروز، ۱۴ آبان ماه در نشست ستاد خانواده و جوانی جمعیت استان گیلان، با مثبت ارزیابی کردن اقدامات انجام شده در حوزه جوانی جمعیت، اظهار کرد: باید منسجم، هماهنگ و سریع حرکت کنیم تا به هدفگذاری مد نظر برسیم.
وی با بیان اینکه اراده جمعی و روحیه جهادی در حوزه پیشگیری از آسیبهای حوزه خانواده و جمعیت اثربخش خواهد بود، تصریح کرد: باید از همه اندیشهها و تخصصها برای جوانی جمعیت بهره ببریم.
استاندار گیلان، به اهتمام دولت سیزدهم در حوزه جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۲ کلیه دستگاههای اجرایی موظف هستند که یک درصد اعتبارات هزینهای خود را به حوزه زنان و خانواده تخصیص دهند.
عباسی با بیان اینکه دستگاهها در تحقق اعتبار یک درصدی حوزه پژوهش نیز اهتمام داشته باشند، عنوان کرد: پژوهشها را به سمت آسیب شناسی ببرید؛ قطعا یکی از تهدیدات استان مسئله جمعیت است که باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا جمعیت یکی از ارکان اقتدار کشور ماست و در همه بخش های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و امنیتی به نیروهای جوان و نخبه نیازمندیم.
وی سالمندان جامعه را گنجینه های سرشار از دانش و تجربه دانست و بیان کرد: سالمندان نقش خود را در کشور ایفا کردهاند و اکنون باید از آنان نگهداری کنیم، اما این جوانان هستند که تولید ناخالص ایجاد میکنند و موجب رشد اقتصادی کشور میشوند.
استاندار گیلان از دستگاههای متولی خانواده و جوانی جمعیت خواست برش استانی تعریف کنند و خیلی متکی به مرکز و استانهای دیگر نباشند و گفت: استان ما در حال سالمندی است و با تهدید جمعیت مواجه هستیم.
وی همچنین خواستار فضاسازی و تبلیغات محیطی و تولید محتوای فرهنگی درباره اهمیت فرزندآوری و زیباییهای چندفرزندی با محوریت شهرداری شد و بیان کرد: در حوزه اشتغال و مسکن نیز باید از جوانان حمایت کنیم.
عباسی با بیان اینکه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و امنیتی باید پیوست خانواده داشته باشد، خاطرنشان کرد: امیدواریم دوباره به سمت مدرسهسازی برویم تا زمینه تربیت نخبگان جامعه را فراهم کنیم.
وی خانواده را محل تربیت فرزندان صالح دانست و بیان کرد: کانون خانوادهها باید گرم باشد تا حیات طیبه نسل امروز و فردای جامعه را رقم بزنیم.
زهرا یعقوب نژاد، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان نیز، با اشاره به برگزاری ۸۰ جلسه این ستاد در شهرستانها، اظهار کرد: ارزیابی عملکرد ستادهای استانی و شهرستانی بر اساس نرخ موالید بوده و لذا فرمانداران اقدام به ارائه گزارش مذکور در پایان هر فصل کنند.
وی یکی از اقدامات ارزشمند دولت سیزدهم را تخصیص یک درصد از اعتبارات هزینه ای دستگاهها به حوزه زنان و خانواده دانست و بیان کرد: ۳۰ درصد این اعتبارات به کارکنان زن شاغل در دستگاهها و ۷۰ درصد دیگر به جامعه هدف اختصاص مییابد، لذا اولویت را بر جمعیت و فرزندآوری گذاشتیم و پیگیر تحقق آن هستیم.
انتهای پیام