«محمدعلی حاتمیزاده» در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این که برداشت زعفران از مزارع استان از دهه اول آبان آغاز شده و تا اواسط آذر ماه ادامه دارد، اظهار کرد: متوسط عملکرد این محصول در استان یزد ۵ تا ۵.۵ کیلو کلاله خشک در هر هکتار است و در سال جاری حدود چهار هزار کیلو زعفران از سطح ۷۵۰ هکتار از مزارع بارور استان برداشت میشود.
وی افزود: در راستای حفظ کیفیت زعفران توصیه میشود کشاورزان، برداشت گلها را صبح زود و با رعایت نکات بهداشتی انجام دهند.
حاتمی زاده خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اب و هوایی و رطوبت زیاد پیشنهاد میشود برای تولید محصول مرغوب و باکیفیت بالا، تا آن جا که ممکن است کشاورزان از هیتر برای خشک کردن گلهای زعفران استفاده کنند تا ارزش صادراتی پیدا کرده و قیمت آن افزایش یابد.
به گفته این مسئول، برای بهبود عملکرد محصول زعفران آموزش های لازم و ترویجی در خصوص تغذیهی مزارع زعفران برگزار شد تا کشاورزان با اصول کاشت، داشت و برداشت بیشتر آشنا شوند.
حاتمی زاده در پایان نیز یادآور شد: زعفران یک گیاه دارویی معطر، مفید و دارای طعم فوق العاده مطبوعی است و دارای خاصیت نشاط آوری، ضد افسردگی و ضدسرطان بوده و اثربخشی آن در این خصوص به اثبات رسیده است.
انتهای پیام