به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، هزاران معترض حامی فلسطین بعد از ظهر روز شنبه در واشنگتن دی سی تجمع کردند و سپس به کاخ سفید رفتند و بایدن، رئیس جمهور آمریکا را به نسل کشی متهم کردند و خواستار آتش بس در نوار غزه شدند.
جمعیت با در دست داشتن پرچمها و تصاویری از فلسطین از سراسر کشور فریاد میزدند: «از رودخانه تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد».
برخی دیگر شعار میدادند «زنده باد انتفاضه».
گزارشهای غیررسمی تخمین میزند که بیش از ۱۰۰۰۰۰ نفر در این تظاهرات شرکت کردند.
بسیاری از معترضان مقابل کاخ سفید توقف کردند و در حمایت از مردم فلسطین شعار دادند. معترضان همچنین رنگ قرمز روی اطراف رههای کاخ سفید پاشیدند. یکی از تظاهرکنندگان حتی از حصار امنیتی اطراف کاخ بالا رفت تا پرچم فلسطین را به اهتزاز درآورد.
به گفته منابع پلیس بیش از ۱۰۰۰ تظاهرکننده طرفدار فلسطین تردد در میدان هرالد منهتن را مسدود کردند و خواستار آتشبس شدند، و به سمت سازمان ملل حرکت کردند. تظاهرکنندگان طومار بزرگی که بر روی آن اسامی شهدای غزه نوشته بود با خود حمل میکردند.
در واشنگتن، سخنرانان چندین سازمان به روی صحنه آمدند تا "خشم عادلانه" جمعیت را در واکنش به کشته شدن حدود ۹۰۰۰ فلسطینی در غزه از زمان آغاز حملات هوایی رژیم صهیونیستی نشان دهند. بسیاری از سخنرانان به نقش ایالات متحده به عنوان متحد اصلی اسرائیل در جنگ جاری علیه حماس اشاره کردند - از جمله بسته کمکی ۱۴.۳ میلیارد دلاری که در این هفته توسط مجلس تصویب شد.
آنها فریاد می زدند: «بایدن، بایدن، تو نمیتوانی پنهان کنی! ما شما را به نسل کشی متهم می کنیم!» چندین تظاهرکننده که مدعی بودند برای دولت بایدن و اعضای کنگره کار میکنند، با در دست داشتن تابلوهایی به این تظاهرات پیوستند
تظاهرکنندگان نیویورکی نیز ایستگاه قطار نیویورک را در اعتراض به قتل عام فلسطینیان در غزه توسط صهیونیستها، تعطیل کردند. عمده تظاهرکنندگان یهودیان هستند.
انگلیس
حامیان فلسطین در لندن علیه سران غربی چون ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس و جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا شعار میدادند و حمایت آنها از رژیم صهیونیستی را مورد انتقاد قرار دادند.
در این راهپیمایی، شرکت کنندگان همچنین پلاکاردهایی در دست داشتند که «بمباران کودکان، دفاع از خود نیست»، «همین الان آتش بس» و «وقتی صلحی نباشد، عدالتی هم نیست» روی آنها نوشته شده بود.
یهودیان شرکت کننده در این راهپیمایی نیز علیه اقدامات رژیم صهیونیستی اعتراض کرده و بنرهایی در دست داشتند که رویشان «یهودیان میگویند نسل کشی فلسطینیها را متوقف کنید» و «یهودیان برای یک فلسطین آزاد» نوشته شده بود.
پلیس متروپلیتن لندن نیز اعلام کرد، ۱۱ تن را در ارتباط با این راهپیمایی دستگیر کردهاست.
تظاهرکنندگان در خارج از مقر بیبیسی در پورتلند پلیس، بنر بزرگی را باز کردند که روی آن نوشته شده بود: «تسلیح اسرائیل را متوقف کنید». در تابلوهای دیگر نوشته شده بود: «نسل کشی را متوقف کنید»، «هماکنون آتشبس»، و «رسانههای غربی هرگز از ما نخواستهاند که نکبه را محکوم کنیم»
این گروه با حمل پرچم ها و تابلوهای فلسطینی با اشاره به پوشش خبری خود از وضعیت غزه که معترضان آن را مغرضانه خواندند، شعارهای طرفدار فلسطین از جمله "بی بی سی، شرم بر تو" سر دادند. آنها همچنین از دولت بریتانیا، ریشی سوناک، نخست وزیر و جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به دلیل حمایت آنها از اسرائیل انتقاد کردند. همچنین انتظار میرفت که یک تظاهرات بزرگ دیگر برای حمایت از فلسطین در اواخر روز شنبه در میدان نمادین ترافالگار لندن برگزار شود.
ایرلند
همچنین گروهی ۶۰۰ نفره از دانشگاهیان از دانشگاههای ایرلند خواستند تا روابط خود را با موسسات رژیم صهیونیستی به دلیل حملات این رژیم علیه نوار غزه قطع کند.
آنها در نامهای مشترک حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه را کارزار پاکسازی قومی و خشونت نسل کشی دانسته و نوشتند: بسیاری از دانشگاههای ایرلند و پروژههای تحقیقاتی با بودجه اتحادیه اروپا همکاری فعالی با دانشگاههای اسرائیلی دارند. ما از تمامی دانشگاههای ایرلند میخواهیم تا فورا همکاریهای خود را با موسسات رژیم صهیونیستی قطع کنند.
در ادامه این نامه همچنین آمده است: این روابط باید تا زمان پایان اشغال اراضی فلسطینی تعلیق شود، حق فلسطین در داشتن برابری و خودمختاری اثبات شده و حق آوارگان فلسطینی برای بازگشت تسهیل شود. تحت هیچ شرایطی قوانین بینالملل اجازه بمباران سیستماتیک و مجازات جمعی غیرنظامیان را در یک قلمروی محصور نمیدهد. رفتارهای غیرانسانی که به طور گسترده توسط سران اسرائیل در مورد فلسطینیها استفاده میشود، بازتاب رفتارهایی است که معمولا با تحریک و قصد نسل کشی همراه است.
در این نامه اشاره شده که بیش از ۳۷۰۰ کودک در جریان بمباران رژیم صهیونیستی شهید شدند. بسیاری از فلسطینیها بابت کمبود سوخت، آب آشامیدنی، برق و دارو و دلیل محاصره غزه دارند میمیرند. بیمارستانهای غزه دیگر توانایی کار ندارند؛ برق برای دستگاههای ونتیلاتور نیست و داروهای بیهوشی برای اعمال جراحی در دسترس قرار ندارد. این اوضاع فراتر از رفتار غیرانسانی است.
در این نامه نگرانی از انهدام برخی دانشگاهها در غزه، کشته شدن اساتید و دانشجویان نیز ذکر شده است.
فرانسه
در مرکز پاریس، هزاران نفر با پلاکاردهایی با مضمون «توقف چرخه خشونت» و «هیچ کاری نکردن، چیزی نگفتن شریک جرم بودن است» راهپیمایی کردند و خواستار آتشبس شدند.
این یکی از اولین گردهماییهای بزرگ در حمایت از فلسطینیها از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه بود.
آلمان
در برلین، تظاهرکنندگان پرچم فلسطین را به اهتزاز درآوردند و خواستار آتشبس شدند.
ترکیه
صدها معترض در استانبول و آنکارا، یک روز قبل از سفر آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به ترکیه برای گفتگو درباره غزه، تجمع کردند.
استرالیا
در سیدنی، تظاهرکنندگان طرفدار فلسطین در هاید پارک شهر تجمع کردند و برخی پلاکاردها یا پرچم های فلسطین را حمل کردند.
حامیان فلسطین پلاکاردهایی را به اهتزاز درآوردند، و از تصاویر نمادین مانند عروسکهای خون آلود برای انتقال پیامدهای دلخراش درگیری استفاده کردند. پس از آن، آنها به سمت مرکز شهر راهپیمایی کردند.
اندونزی
بیش از یک میلیون تن از ساکنان جاکارتا در محکومیت جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه تظاهراتی برپا کردند و با سر دادن شعارهایی خواستار لغو محاصره نوار غزه، ورود کمکهای بشردوستانه و توقف جنگ شدند.
براساس گزارش خبرگزاری رویترز، در این تظاهرات وزرا، رهبران احزاب، نمایندگان پارلمانها و رهبران سازمانهای اسلامی اندونزی شرکت داشتند.
این اعتراض در حالی صورت میگیرد که بیمارستان اندونزیایی غزه، که توسط داوطلبان اندونزیایی حمایت میشود، در بحبوحه حملات رژیم صهیونیستی همچنان با کمبود شدید تجهیزات مواجه است.
ونزوئلا
همچنین یک راهپیمایی دیگر در حمایت از ملت فلسطین در یکی از مناطق شرقی شهر کاراکاس، پایتخت ونزوئلا برگزارشد.
این راهپیمایی با حضور بیش از ۳۰ هزار نفر از مردم ونزوئلا و همچنین سفیر فلسطین در ماراکاس «دلسی رودریگز» و معاون اجرایی رئیس جمهور ونزوئلا و «نائوم فرناندز»، نایب رییس حزب حاکم سوسیالیستی متحد ونزوئلا در امور بسیج مردمی برگزار شد.
در این راهپیمایی معاون اجرایی رئیسجمهور ونزوئلا در سخنانی نسل کشی اشغالگران در غزه و دوگانگی کشورهای غرب در برابر فاجعه انسانی جاری در فلسطین را محکوم و اظهار کرد که سازمان ملل متحد در برابر بیتوجهی اسرائیل به درخواستهای مکرر برای آتشبس در غزه و توقف جنایتهایش، شکست خوردهاست.
نائوم فرناندز همچنین خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی و کشتار مردم فلسطین در نوار غزه شد و کشورهای عضو سازمان ناتو را شرکای نسل کشی اسرائیل در فلسطین دانست.
رسانههای محلی ونزوئلا نیز گزارش کردند، نیکلاس مادورو رئیس جمهوری این کشور با انتشار پیامی رسمی در صفحه اجتماعی ایکس، این راهپیمایی برگزار شده در شهر کاراکاس از سوی حزب حاکم سوسیالیستی متحد ونزوئلا در حمایت را فلسطین را فوقالعاده ارزیابی و خاطرنشان کرد، ونزوئلا هم صدا با جهان خواستار توقف نسل کشی علیه ملت فلسطین در نوار غزه، احترام به حق حیات، صلح، حاکمیت و حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین است.
وی که در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس تصاویری از این راهپیمایی را منتشر کرد، نوشت: بایستی در این منطقه به جنگ و کشتار پایان داده و صلح برقرار شود.
کره جنوبی
کرهایها نیز با دردست داشتن پرچم فلسطین و در اعتراض به کشتار بیگناهان در غزه به خیابان آمدند و خواستار پایان نسلکشی در غزه شدند . گروهی از معترضان به نشانه اعتراض و نمادی از کشتارها در غزه کف خیابان دراز کشیدند.
آفریقای جنوبی
شهروندان خشمگین شهر ژوهانسبورگ امروز به خیابان آمدند و در برابر سفارت آمریکا تجمع کردند.
بر اساس برآورد پلیس آفریقای جنوبی جمعیتی بالغ بر ۵ هزار نفر با تجمع مسالمت آمیز در مقابل کنسولگری آمریکا گردهم آمدند و به سیاستهای جنایتکارانه آمریکا در حمایت بی چون و چرا از رژیم صهیونیستی اعتراض کردند.
در این تجمع که با حضور اقشار مختلف از مسلمانان و غیر مسلمانان برگزار شد، سخنرانان ضمن تشریح جنایات رژیم صهیونیستی بر مبارزه مسلحانه تا زوال این رژیم تاکید کردند.
شرکت کنندگان با در دست داشتنپرچم های حزبالله، حماس و فلسطین و با در دست داشتن عکسهایی از امام خمینی، مقام معظم رهبری، سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه و سردار شهید قاسم سلیمانی از مواضع محور مقاومت حمایت کردند.
شرکت کنندگان از دولت آفریقای جنوبی خواستند که روابط سیاسی و اقتصادی را با رژیم آپارتاید اسرائیل قطع کند.
مردم تمام دنیا علیه رژیم صهیونیستی از شیکاگو و نیویورک و لس آنجلس تا فرانسه، هلند، آفریقای جنوبی و کشورهای آسیای شرقی
انتهای پیام