به گزارش ایسنا به نقل از وبسایت پادویش، آنتی فیشینگ پادویش یک ابزار قدرتمند است که طراحی شده تا افراد را در مقابل حملات فیشینگ محافظت کند.در حملات فیشینگ، هکرها صفحات جعلی و غیر واقعی را به نمایش میگذارند که شبیه صفحات واقعی و معتبر به نظر میرسند. اگر کاربران وارد این صفحات دروغین شوند و اطلاعات خود را وارد کنند، هکرها قادر خواهند بود اطلاعات حساب کاربران را به سرقت ببرند.
حملات فیشینگ چگونه است؟
فیشینگ، یک تکنیک تقلبی است که توسط هکرها استفاده میشود تا اطلاعات شخصی و مالی افراد را به سرقت ببرند. در واقع، در این روش، حمله کننده به شکلی مخادعانه و قاچاقی، طرف مقابل را متقاعد میکند که اطلاعات حساس خود را مانند رمز عبور، اطلاعات بانکی یا شماره کارت اعتباری خود را به او اعلام کند. در ادامه چند نمونه از حملات فیشینگ بیان شده است:
- فیشینگ ایمیلی: در این روش، حمله کننده از طریق ایمیلهای جعلی و متقلب به کاربران ارسال میکند. این ایمیلها ممکن است به شکل صفحات وب جعلی یا درخواستهایی برای بهروزرسانی اطلاعات حساب کاربری ارسال شوند.
- فیشینگ پیامکی: در این روش، حمله کننده پیامکهای جعلی به افراد ارسال میکند که معمولاً اطلاعات مالی و حسابهای بانکی را درخواست میکنند. برخی از این پیامکها به شما اطلاع میدهند که حساب شما مسدود شده است و برای بازکردن آن، باید اطلاعات حساب خود را ارسال کنید.
- فیشینگ تلفنی: در این روش، حمله کننده با یک تماس تلفنی به شخص هدف زنگ میزند و اغلب خبر میدهد که شخص موردنظر برنده یک جایزه است. سپس از او میخواهد که اطلاعات حساب بانکی یا شماره کارت اعتباری خود را درج کند.
- فیشینگ شبکههای اجتماعی: در این روش، حمله کننده با استفاده از صفحات جعلی و پروفایلهای متقلب در شبکههای اجتماعی، کاربران را ترغیب میکند تا اطلاعات شخصی، مانند رمزعبور، را درج کنند.
-
راهکار مقابله با حملات فیشینگ چیست؟
برای پیشگیری از این نوع حملات، آنتی فیشینگ پادویش ساخته شده است. این ابزار در دو نسخه برای سیستم عامل ویندوز و اندروید عرضه شده است. با نصب افزونه آنتی فیشینگ پادویش روی مرورگرهای محبوب مانند گوگل کروم و فایرفاکس بر روی سیستم عامل ویندوز، کاربران قادر خواهند بود از ویژگیهای جلوگیری از فیشینگ استفاده کنند. وقتی کاربر وارد یک درگاه پرداخت مشکوک میشود، آنتی فیشینگ پادویش به وی هشدار میدهد و سوال میکند که آیا این درگاه واقعی است یا خیر. با این ابزار، میتوان به راحتی از صفحات مشکوک و جعلی جلوگیری نمود.
برای سیستم عامل اندروید نیز، آنتی ویروس پادویش قابلیت محافظت در برابر حملات فیشینگ را دارد. با نصب آنتی ویروس پادویش روی گوشی همراه اندروید، در صورت ورود به یک صفحه جعلی یا فیشینگ، کاربر به سرعت هشداری را دریافت نموده و از خطر سرقت اطلاعات در امان میماند.
ضد فیشینگ پادویش
ضد فیشینگ پادویش به عنوان یک ابزار موثر در مبارزه با حملات فیشینگ شناخته شده است و به کاربران کمک میکند از سوءاستفادههای مالی و سرقت اطلاعات پیشگیری کنند. در حالت کلی، نصب و استفاده از ضدفیشینگ پادویش میتواند برای کاربران در محافظت از امنیت آنلاین و افزایش اعتماد به نفس در معاملات اینترنتی مفید باشد.
سایر قابلیت های آنتی فیشینگ پادویش؟
در صورتی که با یک صفحه جعلی برخورد کردید و این صفحه در لیست سیاه آنتی فیشینگ پادویش نیست، میتوانید آن را گزارش دهید. پس از بررسی، صفحه مذکور در صورت تأیید به لیست سیاه افزوده خواهد شد و افراد دیگر را از خطر احتمالی مطلع خواهد کرد. همچنین، اگر به صفحهای اعتماد دارید و میخواهید آن را به عنوان یک صفحه استثناء درنظر بگیرید، میتوانید آن را به لیست صفحات استثناء در آنتی فیشینگ پادویش اضافه کنید.به علاوه، آنتی فیشینگ پادویش به صورت مداوم بهروزرسانی میشود تا با جدیدترین روشهای حملات فیشینگ سازگار باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید می توانید به وب سایت www.mypadvish.ir مراجعه نمایید.
انتهای رپرتاژ آگهی