به گزارش ایسنا، در این بیانیه آمده است:
«أُذِنَ لِلَّذِینَ یُقْتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلَی نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ
شامگاه سیاه سهشنبه گذشته، تمامی آزادگان و دردمندان جهان یکی از تلخ ترین روزهای تاریخ را به چشم خود دیدند؛ داغ بیمارستان المعمدانی نه فقط داغ مسلمانان، بلکه داغ بشریت است. جنایتی که لکه ننگ آن پررنگتر از جنایات دیریاسین و صبرا و شتیلا باقی خواهد ماند و از حافظه تاریخی آزادگان جهان پاک نخواهد شد. رژیم غاصب صهیونیستی که سابقهای ۷۵ ساله، همزاد موجودیت خود در جنایت و کشتار مردم مظلوم فلسطین دارد، بار دیگر نشان داد که واژه انسانیت در قاموس فکری و سیاسیاش جایی ندارد؛ این رژیم غاصب در روزهای اخیر با هدف قرار دادن بیمارستان ،مسجد،کلیسا، منازل مسکونی و مدارس نشان داده است دشمن بشریت است. سرطانی است که در پی نابودی حیات انسانهاست.
بیمارستان المعمدانی در حالی مورد حمله واقع شد که صدها شهروند، نظامی و غیرنظامی، زن و مرد، کودک و جوان و سالمند در آن تحت مراقبت بودند؛ دادگاه انسانیت معتبرترین دادگاهی است که این جنایات را محکوم مینماید اما قوانین جهانی نیز چنین توحشی را محکوم مینمایند. کنوانسیون چهارم ژنو مصوب ۱۲ آگوست ۱۹۴۹ در این خصوص تصریح مینماید:
کلیه مجروحان و بیماران باید در هر شرایطی مورد احترام و حمایت قرار گیرند، نباید کشته یا مجروح شوند. باید با آنها به طور انسانی برخورد و رفتار شود و در اسرع وقت و به بهترین شکل ممکن تحت معالجه و مراقبتهای پزشکی قرار گیرند.
کلیه واحدهای پزشکی (نظامی و یا غیر نظامی) که تحت کنترل یک مقام مسئول به مجروحان و بیماران خدمت رسانی میکنند باید تحت حمایت این قانون قرار گیرند، بدان معنا که پرسنل، مواد، ساختمانها و تأسیسات پزشکی و همچنین حمل و نقل وسایلی که برای اهداف پزشکی به کار میروند و با نشان صلیب یا هلال قرمز در زمینه سفید مشخص شده اند باید تحت حمایت این قانون قرار گیرند.
ستمهای رژیم صهیونیستی که عمری به درازای موجودیت این رژیم دارند، بایستی به رخ مدعیان دروغین حقوق بشر کشیده شده و محکوم کردن آنها ضرورتی است که در صورت غفلت از آن، زمینه تکرار آن جنایات را فراهم میکند. استفاده از بمبهای فسفری و شیمیایی، کشتار صبرا و شتیلا در ۱۶ تا ۱۸ سپتامبر ۱۹۸۲، کشتارهای یازده گانه سال ۱۹۴۸، کشتار کفر قاسم در ۲۹ اکتبر ۱۹۵۶، کشتار قبیه در ۱۴ اکتبر ۱۹۵۳، قتل عام مسجدالخلیل در ۲۵ فوریه ۱۹۹۴، کشتار قانا در ۱۸ آوریل ۱۹۹۶، کشتار جنین در ۳ تا ۱۱ آوریل ۲۰۰۲، حمله به کاروان آزادی و ترور فرماندهان مقاومت و خانواده های آنان تنها گوشه ای از اقدامات خون خوارانه و ددمنشانه رژیم منحوس صهیونیستی است که در کشتار وحشیانه مردم مظلوم فلسطین و در روزهای قطع آب برق و سوخت و ممانعت از رسیدن حداقل کمک های بشردوستانه، جدیدترین نمونه آن است و البته که در صورت ادامه حیات این رژیم غاصب آخرین آن نخواهد بود.
استفاده از سلاحهای کشتار جمعی و ممنوعه در همه دنیا محکوم است اما رژیم اشغالگر قدس به راحتی از بمبهای فسفری استفاده نموده و به وحشیانهترین شکل به کشتار گسترده مردم غیر نظامی و به خصوص کودکان بیگناه دست می یازد این جنایت و جنایات مشابه علاوه بر قتل عام مردم خسارات جبران ناپذیری در سلامت این منطقه کوچک جغرافیایی در سال های آینده خواهد داشت.»
انتهای پیام