به گزارش ایسنا به نقل از ای بی سی نیوز، جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا گفت که معتقد است باید در درگیری اسرائیل و غزه یک «وقفه» صورت گیرد تا گروگانها آزاد شوند.
سخنان رئیسجمهور آمریکا در پاسخ به فردی که در میان سخنرانی انتخاباتی او در مینیاپولیس گفت که باید درخواست اعلام آتش بس در غزه کند، ایراد شد. او گفت: من به عنوان یک خاخام از شما میخواهم که همین الان خواستار آتشبس شوید.
بایدن گفت: من هم فکر میکنم ما به یک «وقفه» نیاز داریم. یک مکث زمان میدهد تا زندانیان اسراییلی بیرون بیایند.(!)
به گزارش آسوشیتد پرس، مقامات کاخ سفید بعداً توضیح دادند که منظور بایدن هم گروگانهای اسراییلی و هم ارسال کمکهای بشردوستانه بوده است.
اما زمانیکه این فرد از بایدن پرسید که منظورش چیست، او پاسخ داد: مکث به این معنی است که برای بیرون آوردن گروگانها زمان داده شود. من همان کسی هستم که بیبی(نتانیاهو) را متقاعد کردم که برای رها کردن گروگانها آتشبس برقرار کند. من همان کسی هستم که با سیسی، رئیسجمهور مصر صحبت کردم تا او را متقاعد کنم که در را باز کند.
نیروهای امنیتی در حالی که این فرد شعار «فعلا آتش بس» را فریاد میزد، او را به بیرون اسکورت کردند. بایدن ادامه داد: من این احساسات را درک میکنم. جنگ یک موضوع «پیچیده» است و من احساسات پیرامون آن را درک میکنم. این برای اسرائیلیها فوقالعاده پیچیده است. برای جهان اسلام نیز فوقالعاده پیچیده است. من از همان ابتدا از راهحل دو کشوری حمایت کردم.
رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: ما به کار و فعالیت برای افزایش سرازیر شدن کمکهای بشردوستانه به غزه ادامه میدهیم در حالیکه راهی طولانی در پیش داریم.
او گفت: اسرائیل باید به گونهای از خود دفاع کند که منطبق با قوانین بینالمللی بشردوستانه باشد و به حمایت از غیرنظامیان اولویت دهد.
یکی از مقامات کاخ سفید گفت که بایدن وقتی گفت که نتانیاهو را متقاعد کرده است که خواستار «آتش بس» شود، صحبت اشتباهی نکرده است. به گفته او بایدن در مورد توقف موقت برای آزادی دو گروگان آمریکایی در ماه گذشته صحبت میکرد، با این استدلال که این اصطلاح معانی متعددی دارد و میتواند با "مکث بشردوستانه" جایگزین شود.
جان کربی، سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید گفت: «از نظر تاکتیکی، همانطور که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه گفت، ما فکر میکنیم که در حال حاضر باید توقفهای بشردوستانه در نظر گرفته شود. این مکثهای موقتی و محلی در میدان نبرد هستند تا کمکهای بشردوستانه به افرادی که به آن نیاز دارند برسد یا مردم بتوانند با امنیت نسبی از آن منطقه خارج شوند. این همان چیزی است که مکث بشردوستانه است و ما فکر میکنیم این ایدهای است که ارزش بررسی دارد.»
درگیریهای شدید غزه به بیستو هفتمین روز رسیده است. شرایط انسانی چنان وخیم است که از غزه به عنوان جهنم روی زمین نام برده شده، رژیم صهیونیستی با بستن آب، قطع برق و عدم ارسال سوخت فاجعه انسانی در این باریکه با ۲ میلیون جمعیت را شکل میدهد، بیمارستانها بدلیل نبود سوخت و تجهیزات یکی پس از دیگری کار را تعطیل کردهاند و مردم هیچ پناهگاهی از بمبها و حملات نظامیان صهیونیست ندارند.
سحرگاه روز پنجشنبه، دهها بمب بر روی شهر غزه انداخته شد - صدای انفجار آنها با شلیک مسلسلها همراه بود. پس از بمباران، خروسی در شهر غبار زده بانگ زد، روز جدیدی شروع شد.
انتهای پیام