خیز شهرداری شیراز برای برگرداندن ثبات و امنیت سرمایه‌گذاران

شهردار شیراز از حمایت سرمایه‌گذاران خبر داد و گفت: با توجه به شرایط بسیار سخت اقتصادی، به دنبال برگرداندن ثبات، امنیت و رضایت سرمایه‌گذاری به شهر شیراز هستیم چراکه این کلان‌شهر، شهر فرصت‌ها است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدحسن اسدی امروز، ۱۰ آبان در چهارمین نشست تخصصی «توسعه سرمایه‌گذاری در شیراز» هدف از برگزاری این نشست را بررسی نکات تخصصی سرمایه‌گذاری در شهر شیراز توسط اساتید، فعالان و متخصصان این حوزه بیان کرد و گفت: با همکاری شورای اسلامی شهر ۵۰ نفر از فعالان اقتصادی در مناطق شهر شیراز بازدید خواهند کرد و دو هفته یک نوبت مسئولان ارشد شورا و شهرداری در سازمان سرمایه‌گذاری مستقر می‌شوند تا مشکل سرمایه‌گذاران در شهر شیراز حل شود و با توجه به شرایط بسیار سخت اقتصادی، به دنبال برگرداندن ثبات، امنیت و رضایت سرمایه‌گذاری به شهر شیراز هستیم چراکه این کلان‌شهر، شهر فرصت‌ها است.

شهردار شیراز افزود: نقش شهرداری‌ها به خصوص در کلان‌شهرها بسیار مهم و برجسته است چراکه کلان‌شهرها می‌توانند اقتصاد جهان را تحت تاثیر خود قرار دهند و نقش بعضی از شهرهای بزرگ نظیر توکیو، نیویورک و لندن با دارا بودن بازار بورس و عملکرد قوی نمونه در اقتصاد جهان گواه این موضوع است.

اسدی با اشاره به اینکه شیراز را نه تنها یک کلان‌شهر بلکه جهان‌شهر می‌توان دانست، اظهار کرد: شیراز دارای ظرفیت و پتانسیل سرشاری بوده و اکنون شهر شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) قطب الکترونیک، گردشگری و سلامت ایران محسوب می‌شود و در عرصه‌های دیگر نقش‌آفرین است.

وی با بیان اینکه شیراز قطب پزشکی ایران بوده و سالانه بیماران بسیاری را از سراسر جهان به خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس تحت درمان قرار می‌دهد، اظهار کرد: متخصصان بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز میزبان نهمین کنگره بین‌المللی پیوند اعضا هستند و وجود پزشکان متخصص تلاشگر نظیر دکتر ملک حسینی پدر پیوند کبد ایران که به جان مردم در اولویت زندگی خود قرار دادند، در شهر شیرازی مایه افتخار و سربلندی است.  

اسدی با اشاره به اینکه در کشور ما نقش کلان‌شهرها در اقتصاد ایران و جهان تعریف شده نیست، اظهار کرد: امروزه شهرداری‌ها با مشکلات بسیار زیادی مواجه هستند و با پرسش از شهرداران می‌توان دریافت که جمع‌آوری زباله، حمل و نقل و ۳۵۵ وظیفه دیگری که بر عهده شهرداری‌ها گذاشته شده نیازمند سرمایه و منابع مالی است.

وی با بیان اینکه تامین منابع مالی برای اجرای پروژه‌های شهری در کل دنیا با اهمیت است، تاکید کرد: پروژه‌ها برای اجرا در شهرها بسیار گران و پر هزینه بوده و اجرای یک کیلومتر مترو حدود ۲ هزار میلیارد تومان هزینه دارد و همینطور در شیراز روزی یک میلیون و ۵۰ تن زباله تولید می‌شوند که با محاسبه‌های جزئی می‌توان دریافت که اداره شهر بسیار گران است و در کشور هیچ مقامی در قوه مقننه و مجریه راه‌های تامین مالی هزینه‌ها را تعریف نکرده است.

شهردار شیراز تصریح کرد: امروز شهرداری‌ها با بحران‌های زیاد مواجه هستند اما در شهر شیراز با همت ۱۳ هزار پرسنل شهرداری و حمایت بی دریغ شورای شهر به همگان این نوید را می‌دهیم که تمام پروژه‌های شهری شیراز همزمان در حال کار است.

اسدی پروژه‌های شهری در دست اجرای شیراز را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: برخی‌ها تصور می‌کنند تنها پروژه‌های عمرانی مثل تقاطع و خیابان اجرا می‌شود درصورتی که پردیس سینمایی امین تارخ یکی از پروژه‌های شهرداری شیراز بود که اکنون با بهره‌برداری از آن تحول در سرانه فرهنگی شهر شیراز ایجاد شد همچنین بهره‌برداری از بازار پروتئین شیراز با ۴۵ هزار متر زیربنا باعث ساماندهی مشاغل ماهی و میگو فروشان می‌شود.

شهردار شیراز با اشاره به لوله‌گذاری دروازه قرآن شیراز، گفت: اتمام این پروژه ۳ ماه پیش‌بینی شده بود اما با کار شبانه‌روزی در کمتر از ۴۵ روز این پروژه برای جلوگیری از سیل در بالادست و ورودی شهر شیراز اجرا شد همچنین امروزه شهرداری شیراز عملیات اجرایی همزمان سه خط مترو را در دست اجرا دارد.

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته ۲ همایش کشوری حوزه سرمایه‌گذاری در شهر شیراز برگزار شده است، گفت: امروز شاهد اجرای چهارمین نشست تخصصی سرمایه‌گذاری شهر شیراز هستیم و در دو سال گذشته بودجه شهرداری شیراز از ۶ هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان به ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده که رشدی حدود ۴۰۰ درصدی از طریق سرمایه‌گذاری را داشته و در هیچ کلانشهری این رقم بودجه محقق نشده است.

اسدی از  تسویه ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بدهی شهرداری شیراز در سال گذشته خبر داد و  افزود: سال گذشته شهروندان شهر راز به شهرداری شیراز اعتماد کردند و سال گذشته ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از مردم شیراز عوارض اخذ شد همچنین شهرداری شیراز به صورت شبانه‌روزی و بدون توقف در حال کار است از این رو در افق صد روز آینده و دهه فجر ۱۴۰۲ انقلاب اسلامی،  ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه به بهره‌برداری خواهد رسید و ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه آغاز به کار خواهند کرد.

شهردار شیراز در بخشی از سخنان خود مردم شهر شیراز را عامل اعتبار این کلان‌شهر در بین جهانیان دانست و بر حفظ چهره ارزشمند شیراز تاکید کرد.

وی با اشاره بر لزوم فرهنگ‌سازی در سرمایه‌گذاری، گفت: پس از فرهنگ‌سازی، اعتمادسازی سرمایه‌گذاری رخ خواهد داد تا به ثبات امنیت اقتصادی برسیم از این‌رو مسئولان، مدیران و فعالان اقتصادی شهر شیراز باید تلاش کنند که شیراز بهشت سرمایه‌گذاری شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402081007595
  • خبرنگار :