فرشید ذبیحی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح لزوم ایجاد بازارچه های فصلی در پایتخت برای عرضه محصولات دامی و پروتئینی عشایر استان تهران گفت: عشایر استان تهران سالانه حدود ۷۰ هزار تن انواع محصولات دامی و پروتئینی تولید میکنند؛ اما عرضه این محصولات در تهران کمرنگ است، چرا که مرکزی برای عرضه مستقیم در سطح استان وجود ندارد.
به گفته وی، جامعه عشایری کشور سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز تولید میکند که سهم استان تهران از این میزان تولید سالانه، حدود هفت درصد است و سالانه یک سوم از تولید گوشت قرمز استان را بر عهده دارند.
اعلام آمادگی استانداری برای تفاهم با سازمان میادین شهرداری تهران برای عرضه محصولات دامی
ذبیحی افزود: آمادگی داریم با سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در زمینه عرضه محصولات دامی و پروتئینی تفاهم نامهای امضاء کنیم تا این محصولات با سهولت در دسترس شهروندان قرار گیرد. استقبال شهروندان از برگزاری نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر سراسر کشور که در مصلای تهران برگزار شد نشان داد که ضرورت دارد بازارچه فصلی عرضه محصولات عشایری در تهران مورد توجه جدی قرار گیرد.
اجرای طرح ملی زنجیره تولید گوشت قرمز در کشور
مدیر امور عشایر استان تهران با اشاره به اجرای طرح ملی زنجیره تولید گوشت قرمز در کشور افزود: اجرای این طرح از سالیان گذشته در استان تهران کلید خورده که در سال جاری نیز عرضه نهاده مدتدار (چهار ماهه) توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان به دامداران عشایر در دستور کار قرار دارد. این طرح توسط شبکه تعاونیهای عشایری استان در قالب انعقاد قرارداد با شرکت پشتیبانی امور دام استان و با نظارت امور عشایر و معاونت جهاد کشاورزی استان اجرا میشود.
کوچ پاییزه دام عشایر استان تهران
مدیر امور عشایر استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به کوچ پاییزه عشایر استان تهران اشاره کرد و افزود: این کوچ دو ماه طول میکشد و در این کوچ اغلب دامهای عشایر هستند که در حال پیمودن به مناطق گرمسیر استان هستند. در مسیر کوچ مناطق گرمسیر با توجه به خشکسالیها چند سال اخیر آبرسانی سیار و تأمین آب ویژه دامها با قوت انجام میشود و در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد.
انتهای پیام