به گزارش ایسنا، سابرینا سینگ، معاون سخنگوی پنتاگون، به جف سلدین، خبرنگار صدای آمریکا گفت: «ما هیچ محدودیتی برای نحوه استفاده اسرائیل از تسلیحات ارائه شده قائل نمیشویم.» سینگ گفت: «این واقعاً به نیروهای اسرائیل بستگی دارد. که چگونه عملیات خود را انجام دهند.»
سخنگوی پنتاگون در گفتوگو با وبسایت بیزنس اینسایدر تایید کرد که اظهارات گزارش شده کاملاً دقیق هستند.
پس از عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر واشنگتن حمایت بیدریغی از رژیم صهیونیستی داشته است.
بر اساس آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت غزه، حملات صهیونیستها تاکنون بیش از ۸۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده و بیش از ۱۶۰۰۰ نفر دیگر را زخمی کرده است.
رژیم صهیونیستی بزرگترین دریافتکننده کلی کمکهای آمریکا، پس از عملیات طوفان الاقصی، پشتیبانی سریعی از آمریکا دریافت کرد، از جمله رهگیرهای سیستم دفاع هوایی گنبد آهنین و مهمات هدایتشونده دقیق. ایالات متحده همچنین دو ناو گروه را به مواضع نزدیک فرستاد و در عین حال نیروی هوایی منطقه را تقویت کرد.
تعداد کشتهها و ویرانیها در غزه تکاندهنده بوده و در هیچ درگیری قبلی رژیم صهیونیستی و فلسطین سابقه نداشته است. ارقام که نشاندهنده یک تراژدی ادامهدار هستند، اعتراضاتی را در حمایت از فلسطینیها و درخواست برای آتشبس در نقاط مختلف جهان برانگیخته است.
به گفته سینگ، ایالات متحده همچنان در مورد نیاز تلآویو به پیروی از قوانین بشردوستانه (!) تاکید داشته و میگوید: «ایالات متحده همچنان به اجرای قوانین بشردوستانه در درگیریهای مسلحانه، پایبند است. ما به تعامل با ارتش اسرائیل و اسرائیلیها در عملیاتهایشان ادامه میدهیم و مطمئن میشویم که آنها در تفکر خود زندگی غیرنظامیان را در اولویت قرار میدهند.»
غزه بیش از ۲ میلیون نفر را در خود جای داده است. بسیاری از آنها بهرغم هشدارهای صهیونیستها برای تخلیه منطقه ترجیح دادهاند بمانند یا به سادگی قادر به ترک محل زندگی خود نیستند، به این معنی که غیرنظامیان در منطقه جنگ گیر افتادهاند. این در حالی است که واشنگتن و تلآویو تلاش دارند گیر افتادن غیرنظامیان در محاصره را به گردن نیروهای مقاومت بیندازند.
علیرغم اینکه واشنگتن گفته است که تلآویو را برای به حداقل رساندن تلفات غیرنظامیان تحت فشار گذاشته، مقامات گفتهاند که این جنگ همچنان پرهزینه خواهد بود و تلفات سنگینی بر جمعیت غیرنظامی غزه خواهد داشت. جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید، در یک نشست خبری اخیر گفت: «این جنگ است. خونین است. زشت است و غیرنظامیان بیگناه آسیب میبینند. کاش میتوانستم چیز متفاوتی به شما بگویم. ای کاش این اتفاق نمیافتاد.»
قانون ایالات متحده تصریح میکند که کمکهای امنیتی را نمیتوان «به هر طرفی که دولتش درگیر الگوی ثابتی از نقض فاحش حقوق بشر به رسمیت شناختهشده بینالمللی است» ارائه کرد، اما این زبان تا حدودی مبهم است و امکان تفسیر انعطافپذیر را فراهم میکند.
جاش پل، مدیر سابق دفتر کنگره و امور عمومی و دفتر امور سیاسی-نظامی وزارت امور خارجه آمریکا، در بحبوحه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی پس از حملات شدید به غزه با انتقاد از واکنش دولت بایدن استعفا کرد.
او اخیراً به پیبیاس گفت که روند «بررسی بشردوستانه» برای کمک به تلآویو اساساً وجود ندارد. او گفت: «روند بررسی "لیهی" برای اسرائیل وجود دارد. آمریکا هرگز یک واحد اسرائیلی را به نقض فاحش حقوق بشر متهم نکرده است.» وزارت امور خارجه آمریکا، الزامات اصلاحیه لیهی را توسط واحدهای بازرسی یا افرادی که برای آموزش یا سایر کمکها پیشنهاد شدهاند، برای بررسی اطلاعات معتبر در مورد نقض فاحش حقوق بشر توسط این واحدها یا افراد اجرا میکند.
در طول حملات به غزه تمامی مقامات در واشنگتن به صراحت اعلام کردهاند که حامی بی چون و چرای رژیم صهیونیستی هستند.
انتهای پیام