دکتر حسین فرشیدی شامگاه سهشنبه، ۹ آبان ماه در حاشیه بازدید از بیمارستان تخصصی مهر ملایر در جمع مسئولین این شهرستان، افزود: ما باید داشتههای خود را که از برکات این نظام و انقلاب است، ببینیم و نسبت به آنها آگاه باشیم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کشورهای خارجی بیش از خود ما، به پتانسیل و داشتههای ما در حوزه بهداشتی و درمانی ایران واقف هستند ، اظهار کرد: در بحث تجهیز و تعمیر خانههای بهداشت و مراکز جامع سلامت، در تمام زمینهها مساعدت میکنیم و هیچ نگرانی وجود ندارد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه باید به سمت خصوصیسازی برویم و از سرمایههای انسانی و مالی بخش خصوصی استفاده کنیم، افزود: پیشنهاد میکنیم بیمارستان «خیرساز گوراب» خصوصیسازی شود و در این زمینه حمایت میکنیم.
معاون بهداشت وزیر بهداشت با اعلام حمایت از دایر شدن رشتههای پزشکی در شهرستان ملایر، تصریح کرد: آموزش مسائل بهداشتی رکن اساسی مردمیسازی است و از سوی دیگر باید سواد سلامت جامعه و بحث خود مراقبتی بین مردم ارتقا پیدا کند.
فرشیدی با استناد به این سخن از مقام معظم رهبری که «مسائل بهداشتی و پیشگیری بر درمان، اولویت دارد» افزود: مسئولین باید اطلاع رسانی صحیح، سلامت خانواده و سواد سلامت را در سطح جامعه در دستور کار خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه خانواده محور سلامت است و سلامت جامعه و افراد، از دل خانواده تامین میشود، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم خدمات بهداشتی و درمانی با کمترین هزینه در نظام ارجاع برای بیماران محقق شود و ظرف دو سال آینده اکثر جمعیت کشور را تحت پوشش نظام ارجاع سلامت خانواده قرار میدهیم.
فرشیدی با اشاره به اینکه بخش سلامت در دولت آیتالله رئیسی عملکرد خوبی داشته است، قول مساعد داد در زمینه تامین تجهیزات و اعتبارات لازم برای رفع مشکل مراکز بهداشتی و مراکز جامع سلامت ملایر اقدامات لازم صورت بگیرد.
لزوم تسریع در روند تبدیل دانشکده پرستاری ملایر به دانشکده علوم پزشکی
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر اینکه انتظار داریم دانشکده پرستاری ملایر هرچه سریعتر به دانشکده علوم پزشکی ارتقا یابد، گفت: باید طی ۱۰ سال آینده بیمارستانهای ملایر به بیمارستانها های آموزشی مبدل شوند.
حجت الاسلام احد آزادیخواه این اقدام را نقش موثری در زمینه جذب پزشکان فوق تخصص و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مضاعف به مردم ملایر دانست و افزود: طی سالهای اخیر در حوزه بهداشت و درمان شهرستان ، اقدامات خوبی رقم خورده است.
وی با اشاره به اینکه شهرستان ملایر دارای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت است، اظهار کرد: علاوه بر بیماران این شهرستان ،ما بیماران نهاوند، تویسرکان، لرستان و خنداب اراک را نیز پوشش میدهیم و آنها برای درمان به بیمارستانها و مراکز درمانی ملایر مراجعه میکنند.
آزادیخواه بازدید میدانی و دیدارهای مردمی مسئولین عالی رتبه کشوری را در هر زمان و مقطعی برای مردم اثرگذار دانست و این را از برکات نظام، انقلاب و دولت مردمی عنوان کرد.
نماینده مردم ملایر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مراکز جامع سلامت ازندریان و علی آباد دمق شدیداً نیازمند شبانه روزی شدن هستند و امکانات و نیروی انسانی آنها باید فراهم شود، گفت: همچنین باید یک «بیتوته» به منظور رفع نیازهای بهداشتی و درمانی روستاهای پیرامون که محل ترددشان غیر از شهر ازندریان و علی آباد است، ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه در بخش سامن از نظر مسائل بهداشتی و درمانی مشکل خاصی نداریم، تصریح کرد: «بخش زند » مظلومترین و محرومترین بخش شهرستان است و کوچکترین و دور افتادهترین روستاهای ملایر را شامل میشود، از سوی دیگر شهر زنگنه یک مسیر مواصلاتی است که سه استان همجوار را به هم وصل میکند، بنابراین باید با استفاده از ظرفیت خیرین بخشداری و شوراهای روستاها، نیازهای بهداشتی و درمانی این بخش رفع شود.
آزادیخواه اظهار کرد: از سوی دیگر انتظار داریم دانشگاه علوم پزشکی همدان و وزارت بهداشت، مجوزات لازم را در این راستا زودتر صادر کنند.
انتهای پیام